מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עיכול ממושכות לאחר קלקול קיבההשואל16/07/2011
שלום לכולם,
אני בחור בן 23, בריא ככל הידוע לי (מעולם לא לקחתי תרופות וכו' ומרגיש טוב). לפני כחודשיים היה לי קלקול קיבה. רציתי לשאול אם הגיוני שיקרה מצב שבו הגוף אינו מעכל ומוציא כל מה שאני אוכל (מה שמביא לירידה במשקל)? כרגע, יש לי יציאה אחת ביום, מה שאינו חריג - אבל יש לי הרגשה שהכמות גדולה מהרגיל, ואני חושש שהגוף פשוט הפסיק לעכל כראוי, ושכל מה שאני אוכל יוצא החוצה. בנוסף שמתי לב לירידה במשקל, וזה מה שהכי מפחיד אותי כרגע, הרי בסופו של דבר המצב דומה לאנורקסיה, שמובילה לבסוף למוות. אני חייב למצוא דרך לעלות במשקל...
יכול לקרות מצב שעקב קלקול קיבה (שאני לא בטוח שהוא קשור, אבל זה הדבר היחידי שקרה לי בהקשר זה), כשמו כן הוא, הקיבה "התקלקלה" והפסיקה לתפקד?
האם יש מה לעשות בנידון? הייתי מעדיף שלא לעבור בדיקת דם מחשש שימצאו ממצאים אחרים שאני לא רוצה לדעת עליהם (לדאוג כמה שפחות...). האם יש תרופות שגורמות לגוף לספוג מזון יותר טוב או משהו דומה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עיכול ממושכות לאחר קלקול קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/07/2011לעתים לאחר קלקולקיבה יוכל להופיע מעי רגיז.
עקב הירידה במשקל יש צורך להתייעץ עם רופא גסטרו.
יהיה צורך לבדיקות צואה ואולי גם לבדיקות דם אך לא צריך לפחד ובודאי לא שחפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
השואל17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)