שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אביטל
    19/07/2011

ביתי בת השנה וארבע משלשלת כבר חודש וחצי. אין עקביות. יש ימים שלא, יש ימים שפעמיים-שלוש שלשול מיימי ואחר כך צואה רגילה לחלוטין, וכמובן שהיו ימים שזה חלף לגמרי, אבל אין שקט של שבוע כבר הרבה זמן..
    עשיתי ה-מ-ו-ן בדיקות צואה, נתתי שני חיתולים באותו יום ליתר ביטחון. הבדיקות תקינות לחלוטין. הרופאה הנחתה אותי לשמור דיאטה. הורדתי מוצרי חלב, פירות (רק בננה וקצת תפוח-שזה רגוע בלבד) חשבתי שיש קשר לאוכל\רגישות לפירות\חלב, זה באמת מעודד אצלה את השלשול, אבל חשוב לציין שהיא אוכלת מגיל צעיר המון פירות ואף פעם לא היתה בעיה. כך גם מוצרי חלב, אכלה המון ולא נתקלנו בתגובה חריגה.
    היא חיונית, חייכנית, משחקת יפה, ישנה טוב, יש לה תאבון ומרץ.. אין שום תסמינים נוספים, לא חום ולא שום דבר..
    השלשול צהבהב לרוב, ריח חירף מאוד.
    יש לה תאום, היא מתקלחת איתו יום יום באותה אמבטיה והוא ממש לא נסדק.. כך גם ביתי הגדולה.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות, היום הרופאה אמרה שנשאר לבדוק הליקובטור - סיכויים נמוכים לילדה בגיל הזה אבל בכל זאת היא רוצה לבדוק (וזה רק הפניה מגסטרולוג) וגם בדיקת דם לציליאק.
    אני קצת מודאגת, זה לא נראה לי סביר, במיוחד שהבדיקות תקינות והיא לא מדביקה אף אחד מילדיי..
    מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    20/07/2011

איני גסטרואנטרולוג ילדים וכמוני גם עמיתי, כדאי לפנות לכזה ולחזור על בדיקות צואה, שלשולים בתינוקות אינם תחום שגסטרואנטרולוגי מבוגרים מתעסקים בו לצערי מאחר והוא שונה ומצריך גם ידע פדיאטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו