טיפול בהליקובקטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהליקובקטר
    לימור
    19/07/2011

שלום !!
    שמי לימור אני חיילת בת 20 , לפני 10 חודשים לערך התגלה אצלי חיידק הליקובקטר, סבלתי ממנו נורא במובן הפיזי וגם במובן חיי היום יום: יובש בפה, ריח רע מהפה ועוד..
    פניתי לרופא והוא נתן לי טפול משולש , לקחתי את הטיפול מאז הדברים פחתו לי ואפילו לא היו.
    לפני כחודש עשיתי שוב בדיקת נשיפה והתגלה לי הליקובקטר חיובי, ויש לי שוב את אותם התסימינים של הריח וכו'..
    הייתי אצל רופא והוא נתן לי טיפול (הוא טוען שזהו טיפול מרובע אך אני חושבת שזהו שוב טיפול משולש) הטיפול הוא למשך 10 ימים:
    tevacycline טבעציקלין - 2 כדורים בבוקר ו 2 בערב.
    metrogyl מטרוג'יל - 2 כדורים בערב ו 2 בערב.
    OMEPRA TUNPRV- כדור אחד ביום וכדור אחד בלילה.
    kalbeten קל בטן- פעמיים ביום למקרה הצורך.

השאלות שלי הן:
    1) האם הטיפול הזה הוא טיפול טוב שיעזור לי להיפטר מהחיידק ומהריח הרע בפה, או שיש כיום טיפולים יותר טובים מהכדורים שנרשמו לי?
    2) הטיפול הוא טיפול מרובע או משולש?

הדבר הזה מאוד מאוד חשוב לי ואני רוצה כבר להיות מאוחריו להרגיש טוב עם עצמי...
    המון המון תודה והמשך ערב מקסים !! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהליקובקטר

הוספת תגובה

• טיפול בהליקובקטר - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    20/07/2011

זה טיפול משולש חילופי שהוא אלטרנטיבה במקרה של העדר תגובה או תגובה חלקית. טיפול מרובע אמיתי לאחר כשלון כפול ניתן עם 3 התרופות שנטלת וקלבטן 2 כדורים 4 פעמים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהליקובקטר

לימור
    20/07/2011

קודם כל תודה על התגובה המהירה :)
    אבל לא ממש הבנתי.. אז הטיפול שרשמתי הוא כן טיפול מרובע? רק ההבדל שאני צריכה לקחת את הקלבטן 4 פעמים ביום?
    אתה חושב שעדיף לי טיפול אחר חזק יותר?
    המון תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו