מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בהליקובקטרלימור19/07/2011
שלום !!
שמי לימור אני חיילת בת 20 , לפני 10 חודשים לערך התגלה אצלי חיידק הליקובקטר, סבלתי ממנו נורא במובן הפיזי וגם במובן חיי היום יום: יובש בפה, ריח רע מהפה ועוד..
פניתי לרופא והוא נתן לי טפול משולש , לקחתי את הטיפול מאז הדברים פחתו לי ואפילו לא היו.
לפני כחודש עשיתי שוב בדיקת נשיפה והתגלה לי הליקובקטר חיובי, ויש לי שוב את אותם התסימינים של הריח וכו'..
הייתי אצל רופא והוא נתן לי טיפול (הוא טוען שזהו טיפול מרובע אך אני חושבת שזהו שוב טיפול משולש) הטיפול הוא למשך 10 ימים:
tevacycline טבעציקלין - 2 כדורים בבוקר ו 2 בערב.
metrogyl מטרוג'יל - 2 כדורים בערב ו 2 בערב.
OMEPRA TUNPRV- כדור אחד ביום וכדור אחד בלילה.
kalbeten קל בטן- פעמיים ביום למקרה הצורך.
השאלות שלי הן:
1) האם הטיפול הזה הוא טיפול טוב שיעזור לי להיפטר מהחיידק ומהריח הרע בפה, או שיש כיום טיפולים יותר טובים מהכדורים שנרשמו לי?
2) הטיפול הוא טיפול מרובע או משולש?
הדבר הזה מאוד מאוד חשוב לי ואני רוצה כבר להיות מאוחריו להרגיש טוב עם עצמי...
המון המון תודה והמשך ערב מקסים !! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהליקובקטר - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/07/2011זה טיפול משולש חילופי שהוא אלטרנטיבה במקרה של העדר תגובה או תגובה חלקית. טיפול מרובע אמיתי לאחר כשלון כפול ניתן עם 3 התרופות שנטלת וקלבטן 2 כדורים 4 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהליקובקטר
לימור20/07/2011קודם כל תודה על התגובה המהירה :)
אבל לא ממש הבנתי.. אז הטיפול שרשמתי הוא כן טיפול מרובע? רק ההבדל שאני צריכה לקחת את הקלבטן 4 פעמים ביום?
אתה חושב שעדיף לי טיפול אחר חזק יותר?
המון תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)