כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    דנה35
    26/07/2011

בחודשים האחרונים, הבטן שלי כואבת לי,והיא עושה רעשים -ובנוסף יש לי גזים,ובדר"כ זה קורה אחרי אוכל ו זה לא קורה כל יום, זה מגיע לי בערך כל 3 ימים. (בפעם הראשונה שהלכתי לרופא הוא אמר לי שיש לי את IBS, נתן לי כדורים ועדיין לא הרגשתי טוב.הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שהיצאיות שלי שונות הם יוצאות עם ריר, וחתיכות קטנות-אבל אם אני אוכלת אוכל מבושל היציאות שלי מסתדרות -בדר"כ אני אוכלת יותר אוכל יבש, סנדוויצים
    ואז פניתי לרופא שוב, והסברתי לו שנראה לי שזה יותר בעיה של גזיםוהוא נתן לי כדורים שנקראים ALIGN PROBIOTIC , ואמר לי לנסות למשך 3 שבועות כדור אחד ביום
    רק היום לקחתי בפעם הראשונה, כך שאני עדיין לא יודעת מה התופעות של הכדור הזה
    אני לא שותה דברים מוגזים,לא מעשנת, ולא אוכלת מוצרי חלב בכלל-וכנ"ל גם לגבי קיטניות
    האם לדעתך אני צריכה לעשות את הבדיקה הפולשנית, של המצלמה בגלל בעית גזים? אני בת 35 ואני מאוד לחוצה מבדיקה כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/07/2011

קשה לי לקבוע אם יש צורך לבירור פולשני דרך הפורום.
    אכן התלונות נשמעות כמו מעי רגיז.
    ממליץ שתפני לרופא גסטרו ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו