מעי רגיז וגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז וגזים
    אלי
    28/07/2011

שלום רב,

לפני מספר חודשים, לאחר שביצעתי מספר בדיקות( אולטרסאונד בטן וקולונוסקופיה קצרה), אובחנתי כבעל מעי רגיז.

הסיבה לאבחנה הייתה עקב תלונות שלי על ריבוי גזים, התכווצויות בבטן ובריחת גזים.

קיבלתי טיפול שכלל לקיחת נונטנסיל וקריאון והמלצה לעשות כושר גופני.

בזמן לקיחת התרופות המצב החמיר, ולכן לאחר תקופה של כחודש הפסקתי לקחת אותם. במקום תרופות אלה, התחלתי לקחת תרופות טבעוניות ששיפרו את מצב.
    בנוסף, שמתי לב, שכשאר אני שותה משקה חם או מתקלח במים חמים, המצב מחמיר ולכן אני נמנע מכך.

לפני כשבוע, התחלתי להתאמן בחדר כושר ונתקלתי בבעיה. כאשר אני מאמץ את הבטן, אני חש בכאבים קצת מתחת לטבור. הכאב מחמיר ככל שהמאמץ יותר ממושך.

לשאלותיי-

למרות שהמצב טוב יותר, המצב עדיין מטריד אותי. למרות זאת, אני חושש ללכת לגסטרולוג ולקבל טיפול תרופתי חדש (עקב חשש שהמצב יחמיר).
    מה כדאי לעשות?

הכאב בבטן- האם לדעתך זה כאב טיפוסי למתאמן מתחיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז וגזים

הוספת תגובה

• מעי רגיז וגזים - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    28/07/2011

קשה לדון על הכאב בתבור.
    אם אובחנת כמעי רגיז אז אני לא חושב שיש פתרון תרופתי אוב מאוד ואז אין צורך ללכת לרופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו