מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברום הבטן מיד לאחר אכילהשניר29/07/2011
שלום
במהלך החודשיים האחרונים אני נתקף בכאבי
בטן עזים בחלק העליון המתחילים מייד לאחר
שאני מכניס משהו לפה כשבמקביל נוצרת
תחושה חזקה של צורך להתפנות אבל מייד
לאחר שאני מתפנה הכאבים חוליפים לגמריי
כאילו לא היו, עד ששוב אני מכניס אוכל לפה
וחוזר חלילה, בכל פעם כשאני מכניס משהו לפה אני חייב לרוץ
לשרותים, אפילו אם זה משהו קטן כמו וופל.
ברקע: סוכרת סוג 2, טריגליצרידים גבוהים,
עליה מתמדת של אינזימים בכבד (ALT, GOT, GPTׂ)
והסננה שומנית בדרגה קשה בכבד.
BMI בין 35 ל 40. LAC חיובי. שקיעת דם=20 (לשעה)
כיס מרה מכווץ שלא ניתן להדגים אותו ב US.
אין עדות לאולקוס בבדיקת בריום שעשיתי לפני מספר שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברום הבטן מיד לאחר אכילה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק29/07/2011זה נשמע כמו סוג של מעי רגיז אך יתכן פגיעה בתיפקוד הקיבה עקב סוכרת.
מציע להפנות לרופא הגסטרו המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנה
שניר30/07/2011האם יש סיכוי לבצע בירור מקיף במסגרת אשפוז אלקטיבי ?
הוצע לי,בין היתר, לעבור ביופסיה כבד ואני חושש שלא להיות
בהשגחה לפחות למשך יום מלא בגלל המחלות שיש ברקע
האם רופא פרטי יכול לתת הפניה לאשפוז אלקטיבי ?
בתודה, רבה
שניר
נ.ב. האם יש כתובת דוא"ל שבאמצעותה ניתן לכתוב לךבמישרין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/07/2011להערכתי אין צורך באשפוז לשם כך וניתן לעשות בירור אמבולטורי כולל ניקור כבד (באשפוז יום)וכדאי לשקול ביצוע גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה (האינדיקציה תלויה במקרה זה גם בגילך, אם אתה בן 50 ולפי השם אני בספק כדאי לשקול זאת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)