מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בכבד?מיי03/08/2011
הי
אני בת ארבעים .
שותה די הרבה אלכוהול.כל יום יין אדום ועוד..
בשבוע האחרון אני מרגישה עייפות קיצונית.ישנה המון וחשה מעיין ערפל בראש ,בחילות ורעב מוגבר .
עשיתי בדיקות דם היום-התוצאות היו :A.F.P.- TM 3.7
CEA 1.3
מה זה אומר?? האם יש לי מה לחשוש??
ואם לא - האם יש לכם עצה אחרת? אני אמורה לטוס לחול ביום שבת ומאד חוששת.תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בכבד? - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/08/20112 הערכים תקינים, כך שאין קשר בינם לתלונות. 2 הבדיקות אינן מומלצות כבדיקות סקד לאוכלוסיה הרגילה. לנשים שפגיעות לאלכוהול יותר מגברים, מומלץ לא לעבור מנת אלכוהול ליום (כוסית של 100 גרם יין אדום), זאת לשתיה קבועה של אלכוהול. לגבי התלונות יכולות להיות להן סיבות רבות החל מתת פעילות בלוטת התריס וכלה באנמיה. הבדקי ע"י רופא ובדקי ספירת דם תפקודי כבד וכליה ותפקודי בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מיי06/08/2011עשיתי בדיקות - כולם יצאו תקינות - אבל הבנתי שבשביל לבדוק תפקודי כבד יש עוד מספר בדיקות חוץ מאלו שציינתי.מהן??
בנוסף - לאחר 10 ימים ללא אלכוהול - בגלל התחושות הרעות ,שתיתי אתמול יין אדום והוא פעל כמו תרופה ! הרגשתי ממש נהדר לראשונה השבוע.
כמובן שהיום חזרו העייפות והבחילה....
האם זהו סימן שהבעיה קשורה לכבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בכבד? - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/08/2011הבעיה אינה קשורה כנראה להפרעה המינמלית בתפקודי כבד ושתיה בודדת שאחריה הרגשת טוב אינה מעידה על כלום הבדיקות שציינת תקינות ולא נראה לי שיש חשש רציני לבעית כבד דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)