מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת כבר כמה שנים...יש לי שאלה...04/08/2011
שלום רב,
אני סובלת מכאבי בטן כבר כמה שנים, פעמיים התגלה אצלי חיידק ההליקובקטר זאת לאחר בדיקת נשיפה, בפעם 1 מתוך הבדיקה ביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה{דרך הפה}
והתגלתה דלקת בקיבה. קיבלתי בשני המקרים טיפול באנטיביוטיקה בפעם האחרונה למשך 10 ימים. מאז עברו חודשיים שלושה, הכאבים לא פסקו הנפיחות בבטן מציקה מאוד הן במראה והן בהרגשה הלא נעימה, ישנה התחושה שהבטן כל הזמן "מדברת" {גזים} ומרגע שמתחילה הנפיחות יכול לעבור יום שלם והיא עדיין לא תרד, יש לי הרבה "גרפסים" ותחושה של "בא לי להקיא" בנוסף יש לי כאבים בפי הטבעת ואני מתביישת מאוד לגשת לרופא לגבי זה. יש לי כאבים פתאומיים נורא חזקים גם בפי הטבעת וגם בבטן באזור הקיבה כמובן וגם בשני צידה{אני לא יכולה שנוגעים לי בבטן-גם זה "מעיר" את הכאב}
ואני עושה צואה בין 3-4 פעמיים ביום. דבר נוסף שלא רשמתי זה שעשיתי בדיקה לרגישות לגלוטן {שמתי לב שבאכילת מאפים הבטן מתנפחתאך הבדיקה יצאה שלילית} ובדיקת אולטרסאונד בבטן והכל היה תקין. בעבר התפוצצה לי צ'יסטה קטנה אך נאמר לי שאין צורך לנתח לאחר מכן בבדיקת אולטרסאונד נאמר לי כי היא נספגה והכל תקין.האם לפי התיאור יש משהו שלדעתך אני יכולה לעשות כדי לבדוק ולעזור עצמי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת כבר כמה שנים... - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/08/2011התלונות יכולות להתאים למעי רגיש, אך חשוב גילך (ההתיחסות שונה כשמדובר בקליניקה חדשה בבת 20 ובבת 30). בצעי בדיקת נשיפה חוזרת ובדיקת צואה, ובדיקות דם כולל ספירת דם תפקודי כבד וכליה ובדיקות לצליאק ונסיון של דיאטה דלת חלב ל10 ימים. לאור היקף התלונות-מומלצת בדיקת גסטרואנטרולוג עם כל הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך, אני בת 27
יש לי שאלה...04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)