לבלב, כיס המרה וכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבלב, כיס המרה וכבד
    משה
    13/08/2011

שלום רב,
    אני בת 60. יש לי בקע סרעפתי. מעבר לכך בדיקות גסטרוסקופיה (לא נלקחו ביופסיות), אולטרסאונד, צילום בטן ותפקודי כבד תקינים. יש לי כאבים עזים בחזה, ובאזור הכבד. האם יש בדיקות נוספות שניתן לבצע כדי לבדוק את האיברים לבלב, כיס המרה וכבד? אני סובלת כבר זמן רב מכאבים עזים, ולא מקבלת שום טיפול .
    תודה רבה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבלב, כיס המרה וכבד

הוספת תגובה

• לבלב, כיס המרה וכבד - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    13/08/2011

לפני בדיקות אני מציע להבדק אצל רופא כבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מכאבים ולא מקבלת טיפול

דנה
    23/08/2011

שלום ,
    היתי אצל רופא כבד. הוא שלח לבדיקות גסטרוסקופיה ואולטרסאונד. הדבר היחיד שנמצא זה בקע סרעפתי וציסטה כלייתית קטנה מצד שמאל. הרופא אמר שהבדיקות תקינות ואינו יודע מדוע יש כאבים. הרפםא גם לא רשם שום טיפול.

אני מאוד סובלת מכאבים באזור הלבלב, כיס המרה והכבד, אודה מאוד אם תוכלו להנחות אותי כיצד להמשיך הלאה עם הבירור ואיזה טיפול אפשר לקבל.
    תודה רבה,
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מכאבים ולא מקבלת טיפול - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/08/2011

התיאור אינו ספיציפי מה אופי ההתקפים ומה הקשר לתזונה? איך היציאות? עדיף ייעוץ גסטרואנטרולוגי מפורט ובדיקה פנים אל פנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו