מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובסלקסמיקה15/08/2011
שלום רב,
בעקבות החלמה מאנורקסיה אני סובלת מעצירות כרונית. ניסית המון תרופות משלשלות שונות שלא עזרו, הדבר היחיד שעזר לי במשך 5 השנים האחרונות היה יובסלקס. נבהלתי לגלות היום שהתרופה ירדה מהמדפים.
אנא עזרו לי,
האם יש תרופה אחרת עם מרכיבים דומים שיכולה להיות תחליף מתאים??
(יובסלקס מכילה: מים, תמצית זזיפוס ג'וג'ובה, פרופלין גליקול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובסלקס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2011מציע שיזופים וגם סובין כמו konsyl.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה, אני נמצאת באותו מצב.
אלין23/09/2011ובדיוק מאותה סיבה.
אשמח לדעת אם מצאת משהו ברמה זהה לשל יובסילקס...
קניתי מספר מוצרים טבעיים גם כן, טרם ניסיתי... (לקסין פורטה ו פרי לקס, ו נורמאלקס -אבקה)
מפחיד אותי לחשוב לעבור את הסיוט כמו לפני היובסילקס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר,
אלין27/09/2011ברצוני לציין שלא דיי בהחלמה לא פשוטה ממחלת האנרוקסיה, משרד הבריאות במקום להתעסק ממה שבאמת חשוב במדינה, הרס עכשיו איכות חיים של אנשים שהיובסילקס הציל את איכות חייהם ובכלל זה כל התרופות\התוספים שדורשים עכשיו מרשמים.... איפה הם היום20 שנה????
ברצוני גם להבהיר דבר נוסף, שלרוב, אחרי ההחלמה מאנורקסיה או הפרעת אכילה כלשהי, מערכת העיכול "נדפקת", אין אפילו תחושת צורך ליציאות, המעיים נחלשות והופכות לעצלות,רצפת האגן לא מתפקדת כראוי אם בכלל..
אני כבר מעל 10 שנים נוטלת יובסילקס ומאז איכות החיים שלי השתנתה פלאים!
מאז שזה הוסר מהמדפים, כבר 10 ימים שלא היו לי יציאות.. אין לי תחושה\צורך ליציאות, רק תחושת כבדות, מכנסיים שלא נסגרים מהנפיחות ובימים האחרונים פשוט הפסקתי לאכול כי כבר אי אפשר... ולצערי, שום תכשיר גם לא מזיז לגוף שלי... ומאוד לא היתי רוצה לחזור למצב שבו היתי- אנורקסיה ולהפסיק לאכול כי אין מה שיעזור לי עכשיו.
הרופאה המטפלת נתנה לי נורמאלקס וזה לא עוזר, יתר התכשירים שרכשתי לא עזרו עד כה גם הם, וכבר 3 ימים שגם לא הלכתי לעבודה...
במילים אחרות... המצב קשה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה, אני נמצאת באותו מצב. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק23/09/2011מציע להתייעץ עם הרופא המטפל- צריך קודם כל להגדיר בדיוק הבעיה. יתכן מספר סיבות לעצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה, אני נמצאת באותו מצב. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/09/2011מאחר שזה טיפול טבעי אנני יודע מה זה.
מציע לשאול הרוקח שמוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)