יובסלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובסלקס
    מיקה
    15/08/2011

שלום רב,

בעקבות החלמה מאנורקסיה אני סובלת מעצירות כרונית. ניסית המון תרופות משלשלות שונות שלא עזרו, הדבר היחיד שעזר לי במשך 5 השנים האחרונות היה יובסלקס. נבהלתי לגלות היום שהתרופה ירדה מהמדפים.

אנא עזרו לי,

האם יש תרופה אחרת עם מרכיבים דומים שיכולה להיות תחליף מתאים??

(יובסלקס מכילה: מים, תמצית זזיפוס ג'וג'ובה, פרופלין גליקול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובסלקס

הוספת תגובה

• יובסלקס - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/08/2011

מציע שיזופים וגם סובין כמו konsyl.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקה, אני נמצאת באותו מצב.

אלין
    23/09/2011

ובדיוק מאותה סיבה.
    אשמח לדעת אם מצאת משהו ברמה זהה לשל יובסילקס...
    קניתי מספר מוצרים טבעיים גם כן, טרם ניסיתי... (לקסין פורטה ו פרי לקס, ו נורמאלקס -אבקה)
    מפחיד אותי לחשוב לעבור את הסיוט כמו לפני היובסילקס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא יקר,

אלין
    27/09/2011

ברצוני לציין שלא דיי בהחלמה לא פשוטה ממחלת האנרוקסיה, משרד הבריאות במקום להתעסק ממה שבאמת חשוב במדינה, הרס עכשיו איכות חיים של אנשים שהיובסילקס הציל את איכות חייהם ובכלל זה כל התרופות\התוספים שדורשים עכשיו מרשמים.... איפה הם היום20 שנה????

ברצוני גם להבהיר דבר נוסף, שלרוב, אחרי ההחלמה מאנורקסיה או הפרעת אכילה כלשהי, מערכת העיכול "נדפקת", אין אפילו תחושת צורך ליציאות, המעיים נחלשות והופכות לעצלות,רצפת האגן לא מתפקדת כראוי אם בכלל..

אני כבר מעל 10 שנים נוטלת יובסילקס ומאז איכות החיים שלי השתנתה פלאים!
    מאז שזה הוסר מהמדפים, כבר 10 ימים שלא היו לי יציאות.. אין לי תחושה\צורך ליציאות, רק תחושת כבדות, מכנסיים שלא נסגרים מהנפיחות ובימים האחרונים פשוט הפסקתי לאכול כי כבר אי אפשר... ולצערי, שום תכשיר גם לא מזיז לגוף שלי... ומאוד לא היתי רוצה לחזור למצב שבו היתי- אנורקסיה ולהפסיק לאכול כי אין מה שיעזור לי עכשיו.
    הרופאה המטפלת נתנה לי נורמאלקס וזה לא עוזר, יתר התכשירים שרכשתי לא עזרו עד כה גם הם, וכבר 3 ימים שגם לא הלכתי לעבודה...

במילים אחרות... המצב קשה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקה, אני נמצאת באותו מצב. - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/09/2011

מציע להתייעץ עם הרופא המטפל- צריך קודם כל להגדיר בדיוק הבעיה. יתכן מספר סיבות לעצירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקה, אני נמצאת באותו מצב. - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/09/2011

מאחר שזה טיפול טבעי אנני יודע מה זה.
    מציע לשאול הרוקח שמוכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו