מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטןדנה3516/08/2011
שלום אני בת 35, בחודשים האחרונים התחילו לי כאבי בטן , נפיחוית, וגזים
ושינוים ביציאות (זה התחיל עם עיגולים קטנים, ועם ריר..ואז זה הפך להיות כמו ארוך וצר, ללא ריר, אני חייבת לציין שאין לי דם בצואה, או צואה בצבע שחור), ואני נכנסת לשירותים כל יום...
הכאב שייש לי מתחיל לי ברוב המקרים לקראת הערב, עד שאני פורשת לישון, בבוקר שאני קמה אני מרגישה הרבה יותר טוב. (אני שמתי לב שאני שוכבת על הבטן, אני מרגישה הקלה..אבל עדיין הכאבים מתפרסים לאורך כל הבטן, אתמול למשל הכאבים היו בבטן התחתונה..כמו כאבי ביוץ, וזה היה מהגזים, אני גם חייבת לציין שייש לי גזים גם במשך היום.
ניסתי לבדוק אם זה קשור לאכול מסויים, אבל לא משנה מה אני אוכלת , הכאבים מתחילים (בעבר זה היה במינון נמוך, כיום זה ממש כמעט כל ערב...)
פניתי לגסטרולוג ועשיתי בדיקות דם ,ובדיקת נשיפה לראות את כמות הגז בגוף
אני אמורה לקבל תשובות רק עוד שבועיים...
הרופא גם רוצה שאני אעשה את בדיקת המצלמה, אבל קודם לראות את תוצאות הבדיקות
אני מאוד לחוצה מלקבל תשובות מלחיצות...אני כבר סובלת ככה בערך 4 חודשים, ובחודש האחרון זה רק מחמיר....
האם לפי התיאור זה יכול להיות משהו רציני? סרטני? אני כולי לחוצה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011לא נשמע כמו מחלה מסכנת חיים- יתכן תסמונת המעי הרגיז למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)