מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסק ובדיקת הליקובקטר, דחוף! דחוף!אורית17/08/2011
מזה כשלושה שבועות וחצי סבלתי מכאבים חזקים וחדים בבטן התחתונה והעליונה ובצד שמאל וימין של האגן , נבדקתי גנקולוגית והכל היה תקין , הלכתי לרופאת משפחה ולאחר שעשיתי בדיקות דם ושתן ,קיבלתי אנטיביוטיקה -זינט לדלקת בשתן אותה לקחתי 5 ימים ואז חלה החמרה וזה להגיע לכאבים בכליות ולכאבים ודקירות בחזה בצד שמאל עד כדי כך שהיה לי קשה לנשום וללכת, הגעתי למיון החליפו לי לאנטיביוטיקה אחרת בשם ציפרופלוקסין(לדלקת בשתן +כליות) ולאחר שגם עשו לי א.ק.ג. וצילום חזה ומצאו שהכל תקין נתנו לי תרופה בשם לוסק (כי הכאבים בחזה וחלק מהכאבים בבטן כך הסבירו לי הגיעו מהקיבה), את האנטיביוטיקה ואת הלוסק לקחתי במשך 5 ימים והכאבים העזים בכליות ובטן תחתונה עברו אבל עדיין יש תחושה מציקה ולא נעימה בבטן ,אני אמורה לעשות בדיקת הליקובקטר בעוד עשרה ימים ומצד שני אני צריכה להמשיך לקחת בהנחיית הרופא את הלוסק עד שאפגש עם רופא גסטרו (שאת זה תיכננתי לאחר בדיקת הנשיפה) . אני לא יודעת מה לעשות כי עלי להפסיק כל תרופה עד הבדיקה ומצד שני להמשיך עם הלוסק .אני מפחדת שכל הכאבים העזים שהיו יחזרו לי בינתיים עד הבדיקה .(יש לציין כי סיימתי כבר את האנטיביוטיקה וככל הנראה הדלקת בשתן כבר חלפה). בבקשה עזרו לי מה לעשות?האם להמשיך עם התרופה ,להפגש קודם עם רופא גסטרו ולדחות את בדיקת הנשיפה ?מצד שני אם אכן יש חיידק אני רוצה לבדוק דבר ראשון על מנת לטפל בהקדם.
חייבת דחוף תשובה עלי להפסיק מחר את תרפת הלוסק אם אעה את הבדיקה בתאריך שנקבע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק ובדיקת הליקובקטר, דחוף! דחוף! - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011מציע לדחת בדיקת החיידק. רוב האנשים עם החיידק לא סובלים ממנו.
קודם לקבל חוות דעת גסטרו ולאחר מכן לחשוב על החיידק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)