כאבי בטן וצריבה במתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וצריבה במתן שתן
    Libi
    25/08/2011

שלום רב,
    לפני כמה ימים התחלתי להרגיש צריבה קלה בזמן השתן ווהרגשה שאני צריכה ללכת תכופות לשירותים למרות שלא תמיד באמת היה בכך צורך. אני חושבת אך לא בטוחה כי ביממה הראשונה היה לי מעט דם בשתן. אתמול התחלתי להרגיש כאב בצד הימני של הבטן האמצעית הכאב עמום ואני מתקשה למקם אותו במקום ספציפי אך הוא מורגש ומתגבר. הכאב מציק מאוד ומקשה עליי, אך כרגע לא משתק אותי ומכיוון שאני נמצאת כרגע בטיול במרוקו אני מעדיפה לדחות את הבדיקה לשבוע הבא בו אגיע לאירופה. האם זה כדאי או שעדיף למהר ולבדוק?
    תודה רבה
    ליבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן וצריבה במתן שתן

הוספת תגובה

• הערה-

Libi
    25/08/2011

הערה- הצריבה התחילה אצלי כבר לפני 5 ימים. ליבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן וצריבה במתן שתן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/08/2011

יתכן ומדובר אכןבזיהוםבדרכי השתן ועם הזמן זיהום תחתון כזה טיפס מעלה לכליה-פילונפריטיס, במידה ומופיע חום, צמרמורות או כאב עז במותן זה תומך באבחנה ויצריך רופא בהקדם. אם אינך זמינה לטיפול רפואי אותרבית שתן, הייתי שוקל תחילת טיפול בציפרוקסין או רספרים (אם איןלך G6PD או רגישות) במידה והצטיידת בהם למקרי שלשולים.-זה יכול לחסוך צרות בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו