מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מטרידהיוסי28/08/2011
מזה כמה חודשים שאני מרגיש לחצים בחזה, צרבת, ובלילה תחושה שהאוכל עולה לי, לכן אני ישן על כמה כריות ואחרי אוכל תחושת מחנק שהאוכל עולה למעלה. בתחילה חשבתי שזה קשור ללב, אבל עברתי צינתור ווירטואלי שהוריד את זה מהפרק. אחר כך עשיתי בדיקה של גסטרוסקופיה, והרופא אמר לי שיש לי בקע סרעפתי קטן ורפלוקס, ודלקת בוושטת למטה. כל הכדורים נגד חומצה לא עוזרים לי, אני מרגיש כאבים בגב לפעמים, ולאחרונה גם בזרוע של יד שמאל, ולפעמים אפילו באצבעות של היד ולאורך היד, רציתי לשאול עם יש קשר? או שזה שני דברים שונים ומה עושים עם הרפלוקס הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מטרידה - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/08/2011כאב בחזה צרבת עליית מזון לפה, שיעול טורדני וצרידות-כל אלה יכולים להיות במחלת ההחזר הקיבתי וושטי. אמנם הקרנה ליד אינה מאפיינת הסתמנות זו. כדאי לנסות קודם תרופות כאומפרקס\לוסק\לנטון או נקסיום במינון מלא ואם לכך אין תגובה יתכן שההסתמנות העכשווית הינה של רפלוקס, אם כי ניתן לעשות בדיקת PH שתעזור לאבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)