מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהעדי29/08/2011
שלום רב, אני בת 23.
הרבה דברים קורים לי בשבועיים האחרונים.
קודם כל מאחר לי המחזור כבר 10 ימים ולי בדר"כ יש מחזור ממש כמו שעון. ביצעתי בדיקות הריון ביתיות פעמיים ובשתיהן יצאה תוצאה שלילית.
החלו לי גם כאבי בטן מאוד מאוד חזקים, בהתחלה חשבתי שאולי בגלל שאני צריכה לקבל אבל אח"כ שמתי לב שאלו כאבים בכל הבטן ולאו דווקא בבטן התחתונה.
אלו כאבי בחיים לא חוויתי, מאוד חזקים ואף העירו אותי פעם אחת בלילה.
לקחתי קל בטן וגם נורפן אבל הם לא הכי משפיעים.
ביומיים האחרונים הבחנתי שהצואה שלי כהה מהרגיל, והכל מאוד מדאיג אותי.
(יש לציין שהיה לי קשה לצאת לשירותים לפני, כלומר לא הרגשתי כל כך צורך ופתאום בשבוע האחרון אני יוצאת כל יום ואפילו פעמיים ביום)
אני לא חושבת שאכלתי משהו שאמור לגרום לצואה כל כך כהה...אכלתי סלט רגיל שכלל מלפפון, עגבנייה, טונה ותירס.
אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש לחוצה .
תודה רבה לכם על עזרה שהיא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/08/2011אם הסיפור כמה ימים כמו שנשמע יתכן פשוט שמדובר בדלקת זיהומית של המעי-גסטרואנטריטיס. כדאי שיבדקך גם גניקולוג וישלול זיהום- PIDׂ (כאן יש גם הפרשה וכאב בקיום יחסי מין.כדאי לבצעספירת דם ותפקודי כבד ודיאסטזה ו...בדיקת רופא להתרשמות היכן הרגישות בכל זאת ממוקמת בבטן תחתונה , ימנית עליונה? וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)