מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנזימי כבדשמרית02/09/2011
בת 53 בריאה. נמצאת בתהליך דיאטה כבר 4 שנים ורזיתי 42 קג עד לפני 9 חודשים. בבדיקה שיגרתית היתה עלייה קלה של סוכר 107.שאז הרופא המליץ להתחיל ספורט.מאז ירדתי 8 קג נוספים ואני צועדת\רצה 7.4 קמ ליום במשך שעה.שאלותי:האם אנזימי הכבד מגיבים בעלייה נורמלית לתהליך הזה.[בטווח הנורמה]ALT עלה מ21.16 ל24.4 AST עלה מ23.76 ל33. u.s בטן תקין.שאר הבדיקות תקינות כולל תיפקודי קרישה,אוראה ישנה ירידה קלה באלבומין מ 4.52 ל4.27 .אני אוכלת כ 1750 קלוריות ליום.האם עלי לדאוג מעליית אנזימים או שכל עוד זה בטווח הנורמה זה בסדר.האם שעה הליכה נמרצת כל יום זה מוגזם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון כתיב
שמרית02/09/2011ממה שכתבתי משתמע ירידה באוראה,אז אחרי האוראה צריכה להיות נקודה האוראה תקינה,האלבומין בירידה קטנה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון כתיב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/09/2011סך הכל אני חושב שאת עושה הדברים הנכונים לבריאותך.
אני חושב שכדי לראות רופא גסטרו לגבי אנזימי הכבד רק על מנת לשלל דברים אחרים.
הכי סביר שיש כבד שומני וירידה במשקל החלק העיקרי של הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנזימי כבד
שמרית02/09/2011תודה על תשובתך .אבל מפלס הדאגה והחרדה שלי עכשו בהיסטריה .חשבתי שאנזימים הם ערך משתנה בטווח הנורמה ולא ערך אישי קבוע .וכבד שומני לא מאובחן בבדיקת סונר?השבוע עברתי והיה תקין.והאם העליה בערכים שציינתי היא משמעותית? מקוה שתרגיע. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנזימי כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/09/2011אולטראסאונד מגלה כבד שומני שיש 30% שומן לפחות אך יכול להיות תקין אם פחות.
לא ניתןלהסיק מסקנות מהערך של המספר- אלה אם זה אלפים ואז יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)