אנזימי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימי כבד
    שמרית
    02/09/2011

בת 53 בריאה. נמצאת בתהליך דיאטה כבר 4 שנים ורזיתי 42 קג עד לפני 9 חודשים. בבדיקה שיגרתית היתה עלייה קלה של סוכר 107.שאז הרופא המליץ להתחיל ספורט.מאז ירדתי 8 קג נוספים ואני צועדת\רצה 7.4 קמ ליום במשך שעה.שאלותי:האם אנזימי הכבד מגיבים בעלייה נורמלית לתהליך הזה.[בטווח הנורמה]ALT עלה מ21.16 ל24.4 AST עלה מ23.76 ל33. u.s בטן תקין.שאר הבדיקות תקינות כולל תיפקודי קרישה,אוראה ישנה ירידה קלה באלבומין מ 4.52 ל4.27 .אני אוכלת כ 1750 קלוריות ליום.האם עלי לדאוג מעליית אנזימים או שכל עוד זה בטווח הנורמה זה בסדר.האם שעה הליכה נמרצת כל יום זה מוגזם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימי כבד

הוספת תגובה

• תיקון כתיב

שמרית
    02/09/2011

ממה שכתבתי משתמע ירידה באוראה,אז אחרי האוראה צריכה להיות נקודה האוראה תקינה,האלבומין בירידה קטנה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון כתיב - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    02/09/2011

סך הכל אני חושב שאת עושה הדברים הנכונים לבריאותך.
    אני חושב שכדי לראות רופא גסטרו לגבי אנזימי הכבד רק על מנת לשלל דברים אחרים.
    הכי סביר שיש כבד שומני וירידה במשקל החלק העיקרי של הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימי כבד

שמרית
    02/09/2011

תודה על תשובתך .אבל מפלס הדאגה והחרדה שלי עכשו בהיסטריה .חשבתי שאנזימים הם ערך משתנה בטווח הנורמה ולא ערך אישי קבוע .וכבד שומני לא מאובחן בבדיקת סונר?השבוע עברתי והיה תקין.והאם העליה בערכים שציינתי היא משמעותית? מקוה שתרגיע. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימי כבד - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    03/09/2011

אולטראסאונד מגלה כבד שומני שיש 30% שומן לפחות אך יכול להיות תקין אם פחות.
    לא ניתןלהסיק מסקנות מהערך של המספר- אלה אם זה אלפים ואז יש בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו