מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים + דחיפות במתן השתן!אנונימית17/01/2008
שלום.
אני סובלת כבר קרוב ל 8 חודשים ממתן בדחיפות שתן שכרוך בכאבי הבטן התחתונה.אני מציינת שנבדקתי ע"י אורולוג, רופא משפחה, גניקולוגית עשיתי גם בדיקות דם כלליות ובדיקות שתן והכול נמצא תקין!זה כבר 8 חודשים שלא עובר.לא צורב לי בעת מתן השתן אלא דחיפות שקשה לי לשלוט עליה וטופלתי ע"י דטרוסיטול ופרימוניל ואת האמת-לא עובר לי!!!נאמר לי שאולי זה בעקבות גזים שאולי יושבים על השלפוחית שתן?!האם יש דבר כזה בכלל?אחרי שעשיתי בדיקת אולטרסאונד בבטן נמצאו המון גזים.אנא ממך אם יש דבר שאתה יכול להציע לי למה זה פתאום קרה ומתי ואיך זה יפסיק אשמח מאוד לתגובתך!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים + דחיפות במתן השתן!
ד''ר יעקב מאור18/01/2008יתכן ואת סובלת ממעי רגיש. במקרים אלה שינוי תזונתי, תרופות שונות, שימוש פרוביוטיקה-חיידקים "טובים" וטיפולים אלטרנטיביים עשויים להועיל. פני ליעוץ מפורט של מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים + דחיפות במתן שתן!
אנונימית18/01/2008שלום ותודה על תגובתך.שאלתי היא אז נניח שיש לי "מעי רגיז" האם זה קשור לשלפוחית שעוצרת לי ממש את החייים מכיוון שאני צריכה ללכת לשירותים כול הזמן ואפילו ברחוב בזמן הליכה זה לא נעים כשמרגישים את הצורך הזה,וגם הבטן מנופחת מאוד.והאם ל"גזים" גם יש מעורבות?יש לי בדיקות לנוירולוג וגסטרולוג בקרוב אגב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
ד"ר יעקב מאור18/01/2008לעיתים מתלווה למעי הרגיש גם שלפוחית רגישה - אך לאיבחון מצב זה יש צורך ביעוץ עם מומחה לאורולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחית + מעי רגיז
אנונימית19/01/2008שלום
אציין שהייתי כבר אצל 2 דר' לאורולוגיה וגם פרפ' לאורולוגיה שנתן לי דטרוסיטול וזה הכי עזר מכול מה שהדר' נתנו לפני!אני פשוט נואשת אחרי 8 חודשים ששום דבר לא ממש משפיע.ועכשיו גם הדטרוסיטול כבר לא עוזר.ולפי דעתי גסטרולוג נראה לי שהכי יעזור כי כבר אף אחד לא ממש יודע מה יש לי.לכן ציינתי שיש לי בקרוב בדיקה גם אצל גסטרולוג ומקווה מאוד שהוא יעזור.ייתכן שזה באמת קשור לגזים המרובים שיש לי שלוחצים על השלפוחית?!לא יודעת...
מודה לך מאוד על תשובותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)