ריפלוקס אחרי נטילת אומפרדקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס אחרי נטילת אומפרדקס
    אלמוני
    18/01/2008

שלום,
    גילו לי בבדיקת גאטרוסקופיה בקע סרעפתי 3 ס"מ ,קיבלתי אומפרדקס 40 מ"ג פעמיים ביום
    עברו כמעט חודשיים, חשתי הטבה במצבי ואני משתעל הרבה פחות, בימים האחורנים אני חש החמרה נוספת, אני לא יודע אם לקשר את זה לגל הקור.
    האם מומלץ לקחת מוטיליום, או אולי להחליף את התרופה ללוסק.
    מה שמטריד אותי שאני אצטרך לכח החיים לקחת את התרופות ואולי בעתיד זה יכול להזיק.
    האם בעתיד יש תיקווה להפסיק עם התרופות, כמו כן אפשר להגיד בבודעות שהריפלוקס נובע מהבקע הסרעפתי?
    אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד תוספת קטנה

אלמוני
    20/01/2008

אני יודע שהתרופות מטפלות בסימפטום שיש לי כתוצאה מהריפלוקס,
    השאלה אם יש דרך לטפל בבעיה, אני משתדל להקפיד על תזונה נכונה ומאוזנת.
    האם יש לי כלים נוספים לשפר את המצב,הרופא קצת הדאיג אותו שאמר שהכדורים נוגדי חומצה הם בעצם מניעה לסרטן הוושט שעלול להתפתח אם אזניח את המצב.
    האם אצטרך לקחת תרופות אלו לכל החיים?.
    אני רחוק מניתוח, מקווה בכל אופן,אבל באיזה מצבים מנתחים ששי בעיה ומה סיכויי ההצלחה של ניתוח אם נידרש.
    אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות

ד''ר סטיבן מלניק
    20/01/2008

קשה לתת תשובה חד משמעית אך נשמע כמו נגיף והוא אמוא לחלוף בעוד כמה ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו