מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות גזים וגראפסים לא נעימים בבוקרגדי09/09/2011
שלום רב
כבר תקופה ארוכה יש לי איזושהי בעיה והיא :
פעם בכמה זמן יכול להיות פעם בחודש/חודשיים יכול להיות פעם בשבוע פתאום יש לי ריבוי גזים לא נעימים מאווד וגרפסים מאוד לא נעימים, אין לי שום כאבים פרט להרגשה לא נעימה בבטן (כאילו הבטן מתנפחת) פניתי לרופא וביצעתי כמה בדיקות :
US יצא שהכבד קצת שומני
רמת הטריגליצרידים גבוה מאוד (ומה שמוזר שאחרי שירדתי במשקל כמעט 8 קילו רמת הטריגליצירידים רק עלתה, ירידת במשקל הייתה טבעית לחלוטין ע"י אי אכילת לחם,מתוק ולא לאכול בערב וכמובן קצת ספורט הליכות ריצות )
כמובן כולסטירול הרע קצת גבוה וכולסטרול הטוב נמוך
שאר הבדיקות היו תקינות
נשלחתי לעשות בדיקת נשיפה לאליקופטר – תוצא שלילית
רגישות לפרוקטוז – תוצאה שלילית
רגישות ללוטוז חיובית – הפסקתי לאכול בכלל מוצרי חלב
חשבתי זה מה שיפתור את הבעיה אך עדיין אחרי כמה זמן שוב קיבלתי את אותה בעיה שציינתי למלה
ביצעתי בדיקה אנדוסקופית:
הממצאים הם:
סדציה ניתנה באופן הדרגתי בהתאם לתגובת החולה,ושט תקין,מעבר ושט קיבה תקין,בגובה 40ס"מ
קיבה כולל היפוך:באנטרום,נודולים רכים עם ארוזיה זעירה בפסגתם (ביופסיה 2) שוער תקין,בצל התרסריון וחלקו השני תקינים. (כמובן שום דבר לא הבנתי ? )
אחרי ביקור אצל המומחה ניתנו לי טבליות קולוטאל (מה שמתריד אותי בטבליות אלו זה שהם מכילים 97מ"ג לוקטוז) לא יודע האם זה הרבה או לא? אולי רופא לא שם לב שיש לי רגישות ללוקטוז?
בקיצור מה ששמתי לב התופעה הזאת קוראת לי רק אחרי שאני אוכל קצת יותר מדי והתגובות מתחילות רק בבוקר (גזים וגרפסים).
כלומר יוצאת הרגשה שכאילו הקיבה שלי עצלנית ולא רוצה לעכל את האוכל בלילה והוא מתקלל אצלי בבטן במהלך הלילה
אחרי יציאות ראשונות בשירותים הכל חולף אחרי כמה שעות עד ההתקף הבאה.
אני בן 34 , ספורטאי לשעבר , שוקל 97 קילו גובה 1.77 גוף רחב שרירי (לא שמן).
רשמתי כמה שיותר פרטים אולי זה יעזור לענות לשאלות שלי
מה זה יכול להיות כי הרופאים אומרים לי שאני חייב להוריד במשקל עוד 15 קילו למרות שהם מסתכלים עליי ואומרים שלא יודעים איך זה שאצלי משקל כזה כי אני בכלל לא שמן.
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גזים וגראפסים לא נעימים בבוקר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/09/2011קשה לתת אבחנה דרך פורום.
יתכן מעי רגיז שיכול לתת תלונות דומות עם בירור תקין.
אנני חושב שיש בעיה ממשית עם קולוטל ולקטוז- יש עבודות שחלב בקפה לא משפיע.
הbmi שלך סביב 30 המצביע על עודף משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)