סיבים תזונתיים ונוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה מקרב לב

בת דוד
    12/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבים תזונתיים ונוזלים
    בת דוד
    10/09/2011

שלום רב,
    על פי הוראת רופא עלי לצרוך תוסף סיבים. כמות הנוזלים המותרת לי ביום היא שש כוסות בלבד. האם מותר, וכיצד אפשר לצרוך תוסף סיבים עם כמות נוזלים כה מצומצמת.
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבים תזונתיים ונוזלים

הוספת תגובה

• סיבים תזונתיים ונוזלים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    11/09/2011

אפשר בהחלט לקחת קונסיל או דןמיו עם חצי כוס כוס מים כחלק מהחשבון המותר (מדוע אס"ל? אי ספיקה כליתית מתקדמת?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלת הפרופסור ושאלה נוספת

בת דוד
    11/09/2011

תודה רבה מקרב לב על התשובה המהירה. אני מוגבלת לשש כוסות נוזלים ביום בגלל רמות נמוכות של נתרן, כנראה בגלל משתנים שאני מקבלת ליתר לחץ דם (פמיד ואלדקטון).
    התחלתי לקחת בנפיבר לפני עשרה ימים ובהדרגה הגעתי לשלש כפות היום. עדיין אין כל שינוי בצורת היציאות. האם זה סביר? תוך כמה זמן אני אמורה לראות שינוי?
    בכפילות תודה.
    שנה טובה כתיבה וחתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלת הפרופסור ושאלה נוספת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    12/09/2011

שינוי אמור להיות בתוך ימים את יכולה להעלות מינון או להחליף לקונסיל למשל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו