מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת סיספיה12/09/2011
שלום רב, אני בת 22 ואני מטופלת בקופגוס ופגסיס מזה כ 26 שבועות.
לפני מספר ימים הרגשתי סחרחורת קשה וצמרמורות וכשחזרתי הביתה אכלתי וכעבור כשעה וחצי חשתי טוב יותר.
מאז אותה סחרחורת יש לי זרמים משונים בראש מדי פעם , מן תחושה של "נתק מהמציאות" ובלבול.
היום אפילו היה לי סוג של כשל בתקשורת (פתאום באמצע שיחה הרגשתי את הזרמים האלה שוב ואז לא הבנתי על מה היתה השיחה בכלל...), ויותר מזה, לעיתים כשאני נעמדת אני מרגישה כאילו אין לי אדמה לדרוך עליה לשניה. ייתכן שאלה תופעות לוואי של הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת סי - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/09/2011הטיפול מרובה תופעות לוואי ויכול לגרום חום חולשה ומעי שפעת שיכולים להסביר תלונות אלה. תתכן אפילו פסיכוזה במועדים לכך החמרת דכאון וכד. כל אלה יתכנו בעת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)