כאבי בטן לאחר חשיפה לקרינה מייננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן לאחר חשיפה לקרינה מייננת
    אבי
    13/09/2011

לפני כשבועיים עשיתי בדיקות גסטרווסקופיה וקולונוסקופיה ביום אחד הבדיקות יצאו תקינות אך למחרת היתה לי יציאה שחורה אז הלכתי לחדר ניון שם עשו לי צילומי בטן כ3 צילומים וצילום חזה הטכנאי רנטגן בהתחלה אמר לי שהמכונה לא תקינה תמיד ומי יודע אם היתה תקלת קרינה -הצילומים נעשו לשלילת חור במעי -נראה לי שחטפתי שם מנת קרינה גדולה כי כמה ימים היו לי כאבי ראש בחילות -רקאתי גם שבחשיפה חדה יש תסמונת גסטרו שבה התאים בריריות של המעיים שמתחלפים כל 3-5 ימים באופן טבעי בגלל הנזק של הקרינה לא מתחלפים ואז המעיים חשופים לכניסת מזהמים מעי ספטטי משהו כזה -מאז יש לי כאבי בטן שלא עוברים -מה דעתכם וואיך ניתן לשלול שאין לי פגיעה ברירית -לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן לאחר חשיפה לקרינה מייננת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    13/09/2011

4 צילומי רנטגן אינם עושים נזק לרירית מדובר בפחות מחצי רד, כך שלא סביר הענין, כל שורת האינדוקציות שלך אינה סבירה ולא מדובר בנזק קרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו