כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    דנה35
    14/09/2011

קיבלתי מהרופא שלי 2 סוגים של אנטביוטיקה ורציתי לדעת על הכדורים האלו, התופעות לוואי, ולמה זה עוזר
    XIFAXIMIN 550 MG פעמים ביום- 3
    למשך 10 ימים

והכדור השני:
    פעמיים ביום- גם למשך 10 ימים
    NEOMYCIN 500 MG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

דנה35
    15/09/2011

..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    16/09/2011

ניאומיצין הינה תרופה שעלולה לפגוע בכליה ובמערכת השמיעה ואיזון שיווי המשקל
    קסיפקסימין כנראה הכוונה לריפקסימין יגול לגרם ביחוד לתופעות מינוריות במערכת העיכול כמו כאב בטן, ריבוי יציאות ובחילות וצורך נשנה בצאיה אלה 2 סוגי אנטיביוטיקה שעיקר פעילותם בתוך מערכת העיכול ומשמשותלטיפול בהתרבות פתולוגית של הבקטריות במערכת העיכול או לאנצפלופטיה כבדית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה רבה!

דנה
    17/09/2011

תודה על התשובה, אבל מה זה אנצפלופטיה כבדית ?
    לגבי ניאומיצין, אני צריכה לשתות במשך 10 ימים -3 פעמים ביום 550 מ"ג
    ביום הראשון הרגשתי סחרוחרת, וחולשה, אבל ביום השני כבר "התאפסתי" על עצמי, אבל לגבי השמיעה, הייתי רוצה לשמוע יותר פרטים (כי יש לי 100 אחוז נכות באוזן אחת-אני לא שומעת, ולא דיווחתי את זה לרופא, כי חשבתי שזה פרט שלא קשור...לבטן)
    ודבר שני, אני סה"כ יומיים לוקחת את הכדורים, ואני מרגישה מעולה עם הבטן, אין לי כאבי בטן, נפיחות, גזים , רעשים בבטן (סבלתי מזה כמה חודשים, ופתאם זה נעלם..)האם כ"כ מהר 2 סוגי האטנביוטקיות משפיעות??
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

דנה
    18/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו