מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןדנה3514/09/2011
קיבלתי מהרופא שלי 2 סוגים של אנטביוטיקה ורציתי לדעת על הכדורים האלו, התופעות לוואי, ולמה זה עוזר
XIFAXIMIN 550 MG פעמים ביום- 3
למשך 10 ימים
והכדור השני:
פעמיים ביום- גם למשך 10 ימים
NEOMYCIN 500 MG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
דנה3515/09/2011..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/09/2011ניאומיצין הינה תרופה שעלולה לפגוע בכליה ובמערכת השמיעה ואיזון שיווי המשקל
קסיפקסימין כנראה הכוונה לריפקסימין יגול לגרם ביחוד לתופעות מינוריות במערכת העיכול כמו כאב בטן, ריבוי יציאות ובחילות וצורך נשנה בצאיה אלה 2 סוגי אנטיביוטיקה שעיקר פעילותם בתוך מערכת העיכול ומשמשותלטיפול בהתרבות פתולוגית של הבקטריות במערכת העיכול או לאנצפלופטיה כבדית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה!
דנה17/09/2011תודה על התשובה, אבל מה זה אנצפלופטיה כבדית ?
לגבי ניאומיצין, אני צריכה לשתות במשך 10 ימים -3 פעמים ביום 550 מ"ג
ביום הראשון הרגשתי סחרוחרת, וחולשה, אבל ביום השני כבר "התאפסתי" על עצמי, אבל לגבי השמיעה, הייתי רוצה לשמוע יותר פרטים (כי יש לי 100 אחוז נכות באוזן אחת-אני לא שומעת, ולא דיווחתי את זה לרופא, כי חשבתי שזה פרט שלא קשור...לבטן)
ודבר שני, אני סה"כ יומיים לוקחת את הכדורים, ואני מרגישה מעולה עם הבטן, אין לי כאבי בטן, נפיחות, גזים , רעשים בבטן (סבלתי מזה כמה חודשים, ופתאם זה נעלם..)האם כ"כ מהר 2 סוגי האטנביוטקיות משפיעות??
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דנה18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)