צהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהבת
    תמרה
    17/09/2011

שבוע טוב שמי תמי אני בת 29 נשאית צהבת מ2006 וחולה כשש שנים לפני שנה ספירת הוירוסים שלי הגיעה ל3200000 וקיבלתי טיפול של זריקות פיגסיס במהלך הטיפול חל שיפור במצב היו לי תופעות לוואי מאד קשות אבל לקראת סוף הטיפול הספירה הגיעה ל39 בלבד חודש לאחר הטיפול הספירה עלתה ל4700000 מס' שאלות : התופעות לוואי של הטיפול (כאבי שרירים ברגלים) עדיין לא עברו כחודשיים אחרי מאד קשה לי ללכת אני לא יכולה בכלל לתפקד בלי טראמדס 200 OD לפחות אחת ליום השאלה היא כמה זמן בדרך כלל לוקח עד שעוברים התופעות לוואי.
    שאלה הרבה יותר חשובה היא האם יש עוד טיפולים לסוג הצהבת שלי מכיוון שתפקודי כבד תקינים הרופאים לא ממהרים לטפל אבל אני עוד מעט בת 30 ואני מאד רוצה ילדים ומשפחה אבל אף גבר לא מעוניין להתקרב אלי במצב שלי אני יודעת שבריאות זה הכי חשוב וזו כביכול סיבה משנית אבל זה הרי לא באמת משנה אני רק רוצה להבריא לא משנה למה.
    שיהיה שבוע טוב ותודה רבה מראש על כל המלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהבת

הוספת תגובה

• סליחה אבל האם פוספסתי???

תמרה
    19/09/2011

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהבת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    19/09/2011

לא ברור לי אם מדובר בהפטיטיס C (כנראה אך אז לוקחים גם קופגוס=ריבווירין) או הפטיטיס B שאז אפשר לטפל בפגסיס לבד. אם אכן מדובר בהפטיטיס C איזה גנוטיפ ? אם גנוטיפ 1 ויש פיברוזיס מתקדם יש אפשרות לטיפול משולש ברלפסרים בתוספת בוצפווחר למשל. תופעות הלוואי בד"כ נעלמות תוך זמן קצר מסיום הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....

תמרה
    19/09/2011

צהרים טובים ,

מדובר בצהבת B

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו