מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבתתמרה17/09/2011
שבוע טוב שמי תמי אני בת 29 נשאית צהבת מ2006 וחולה כשש שנים לפני שנה ספירת הוירוסים שלי הגיעה ל3200000 וקיבלתי טיפול של זריקות פיגסיס במהלך הטיפול חל שיפור במצב היו לי תופעות לוואי מאד קשות אבל לקראת סוף הטיפול הספירה הגיעה ל39 בלבד חודש לאחר הטיפול הספירה עלתה ל4700000 מס' שאלות : התופעות לוואי של הטיפול (כאבי שרירים ברגלים) עדיין לא עברו כחודשיים אחרי מאד קשה לי ללכת אני לא יכולה בכלל לתפקד בלי טראמדס 200 OD לפחות אחת ליום השאלה היא כמה זמן בדרך כלל לוקח עד שעוברים התופעות לוואי.
שאלה הרבה יותר חשובה היא האם יש עוד טיפולים לסוג הצהבת שלי מכיוון שתפקודי כבד תקינים הרופאים לא ממהרים לטפל אבל אני עוד מעט בת 30 ואני מאד רוצה ילדים ומשפחה אבל אף גבר לא מעוניין להתקרב אלי במצב שלי אני יודעת שבריאות זה הכי חשוב וזו כביכול סיבה משנית אבל זה הרי לא באמת משנה אני רק רוצה להבריא לא משנה למה.
שיהיה שבוע טוב ותודה רבה מראש על כל המלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה אבל האם פוספסתי???
תמרה19/09/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/09/2011לא ברור לי אם מדובר בהפטיטיס C (כנראה אך אז לוקחים גם קופגוס=ריבווירין) או הפטיטיס B שאז אפשר לטפל בפגסיס לבד. אם אכן מדובר בהפטיטיס C איזה גנוטיפ ? אם גנוטיפ 1 ויש פיברוזיס מתקדם יש אפשרות לטיפול משולש ברלפסרים בתוספת בוצפווחר למשל. תופעות הלוואי בד"כ נעלמות תוך זמן קצר מסיום הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
תמרה19/09/2011צהרים טובים ,
מדובר בצהבת B* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)