פיברוטסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברוטסט
    אירן ת.
    23/09/2011

שלום רב, אמא שלי חולת הפטיטיס C והציעו לה לעבור בדיקת פיברוטסט במקום ביופסיה על מנת להחליט האם להתחיל בטיפול נוסף. ניסיתי למצוא מחקרים על אמיתות הבדיקה והתקפות שלה אולם כולם היו נכונים ללפני כמה שנים. האם תוכלו לתת לי תשובה על אמינות ותקפות בדיקה זו היום, ומספר מילים לגבי אופן ביצועה?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברוטסט

הוספת תגובה

• פיברוטסט - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/09/2011

פיברוטסט היא בדיקה יחסית אמינה למחלה מתקדמת יותר - פיברוסיס דרגה f3 ו4f מתוך 4.
    אם מדובר על טיפול חןזר אז יתכן הרופאים רוצים לבדוק אם f3 ו4 על מנת לתת טיפול חדש במסגרת טיפול חמלה.
    אם לא אני מקווה שהטיפול החדש יהיה בסל בשנה הבאה.
    יש להתייעץ שוב עם הרופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה נוספת

אירן ת.
    28/09/2011

הרה של מחלת ההפטיטיס C של אימי היא f4. מה זה אומר? מה ההשלכות של זה ומה הטיפולים האפשריים? יש לציין שנכון להיום היא עובדת ומתפקדת באופן מלא, אם כי מתעייפת מאד, במיוחד לקראת סוף היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה נוספת - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    28/09/2011

f4 מצביעה על מחלה מתקדמת
    יצריך לשקול טיפול.
    בגיל מבוגר יותר הטיפול יכול להיות קשה ודרוש שיקול דעת של הרופא כבד המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו