אנזימי כבד גבוהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימי כבד גבוהים
    בטי
    05/10/2011

שלום רב
    לביתי מצאו 2 בערך בגודל 6מ"מ בבדיקת אולטרסאונד.ב2 בדיקות נוספות שנעשו לא נראו
    האבנים האם יכול להיות שיצאו בצורה כלשהיא? אני שואלת מאחר ובמשך חודשים אנזימי
    הכבד בעליה נכון להיום מדובר בSGOT 450 SGPT 650 C
    ALKLINE PHOSPH 1035
    עלי לציין כי ביתי עברה התלת מח עצם לפני 14 חודש.
    הוחלט על הוצאת כיס המרה וזאת למרות שהאבנים לא נראו יותר. לי הדבר לא נראה הגיוני
    האם אנזימי כבד יכולים להגיע לכאלה גבהים בגלל שאולי קיימות 2 אבנים קטנות בכיס המרה? דרכי המרה 5.5.מ"מ לא נראו מעברים סתומים בילורובין תקין (1 )
    כרגי ביתי חשה ברע מדובר בעייפות קיצונית חולשה כאבי בטן בחילות וגזים אינה מטופלת
    בשום תרוופה למעט אורסוליט. בעבר קיבלה פרדינזון. נקע ניתוח להסרת כיס המרה לשבוע
    הבא ואני ממש לא שלמה עם העניין בבקה עזרה דחוף תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימי כבד גבוהים

הוספת תגובה

• אנזימי כבד גבוהים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    06/10/2011

בדיקות הדם מראות הפרעה מרשימה בתפקודי כבד, כולסטטית בעעקרה ולכן כנראה חשבו ובצדק שהאשם באבנים שחסמו את צינור המרה הגדול. אני מניח ששללו סיבות אחרות כמוPBC והבדיקות והאינפ. חלקית מכדי לחוות דיעה. מדוע עברה השתלת מח עצם? לאוקמיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינזימי כבד גבוהים

בטי
    06/10/2011

א. תודה על תגובתך
    ב. עברה השתלת מח עצם בגלל לוקימיה.
    מה אתה היית עושה אם לפניך היה מוצג מקרה שנבדקו דרכי מרה בבדיקות כפי שציינתי
    וב 3 אולטרסאונד שבוצעו ברצף בהפרשים של שבוע מאחד לשני ודרכי המרה היו תקינות
    ולא נמצאו אבנים.

האם היית ממליץ על הוצאת כיס מרה למרות שדרכי הכבד לא נמצאו חסומות וכי לא נמצאו
    אבנים?? מה אתה היית עושה אילו יה מקרה כזה מופנה אלייך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו