מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנזימי כבד גבוהיםבטי05/10/2011
שלום רב
לביתי מצאו 2 בערך בגודל 6מ"מ בבדיקת אולטרסאונד.ב2 בדיקות נוספות שנעשו לא נראו
האבנים האם יכול להיות שיצאו בצורה כלשהיא? אני שואלת מאחר ובמשך חודשים אנזימי
הכבד בעליה נכון להיום מדובר בSGOT 450 SGPT 650 C
ALKLINE PHOSPH 1035
עלי לציין כי ביתי עברה התלת מח עצם לפני 14 חודש.
הוחלט על הוצאת כיס המרה וזאת למרות שהאבנים לא נראו יותר. לי הדבר לא נראה הגיוני
האם אנזימי כבד יכולים להגיע לכאלה גבהים בגלל שאולי קיימות 2 אבנים קטנות בכיס המרה? דרכי המרה 5.5.מ"מ לא נראו מעברים סתומים בילורובין תקין (1 )
כרגי ביתי חשה ברע מדובר בעייפות קיצונית חולשה כאבי בטן בחילות וגזים אינה מטופלת
בשום תרוופה למעט אורסוליט. בעבר קיבלה פרדינזון. נקע ניתוח להסרת כיס המרה לשבוע
הבא ואני ממש לא שלמה עם העניין בבקה עזרה דחוף תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי כבד גבוהים - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/10/2011בדיקות הדם מראות הפרעה מרשימה בתפקודי כבד, כולסטטית בעעקרה ולכן כנראה חשבו ובצדק שהאשם באבנים שחסמו את צינור המרה הגדול. אני מניח ששללו סיבות אחרות כמוPBC והבדיקות והאינפ. חלקית מכדי לחוות דיעה. מדוע עברה השתלת מח עצם? לאוקמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינזימי כבד גבוהים
בטי06/10/2011א. תודה על תגובתך
ב. עברה השתלת מח עצם בגלל לוקימיה.
מה אתה היית עושה אם לפניך היה מוצג מקרה שנבדקו דרכי מרה בבדיקות כפי שציינתי
וב 3 אולטרסאונד שבוצעו ברצף בהפרשים של שבוע מאחד לשני ודרכי המרה היו תקינות
ולא נמצאו אבנים.
האם היית ממליץ על הוצאת כיס מרה למרות שדרכי הכבד לא נמצאו חסומות וכי לא נמצאו
אבנים?? מה אתה היית עושה אילו יה מקרה כזה מופנה אלייך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)