בירור תוצאות בדיקת דם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור תוצאות בדיקת דם.
    רחל
    06/10/2011

שלום, לפני כחודשיים אושפזתי עקב תוצאות חריגות בבדיקת דם ותחושה כללית מאד לא טובה , תפקודי הכבד היו פראיים ALT-327 AST-283 GGT-195 . אני גם תמיד הייתי אנמית כך שכל הרמות של המטולוגיה יצאו נמוכות. באשפוז קיבלתי רק עירוי נוזלים ושוחררתי לאחר יממה. כל שבועיים עשיתי בדיקות דם שאט אט חזרו לערכי נורמה אולם לדאגתי בבדיקה האחרונה מלפני יומיים למרות שבאופן כללי התוצאות הכלליות די בנורמה, התוצאות הבאות די מדאיגות: ESR- 64 לעומת 56 מלפני חודשיים, ו- CRP - 4.1 לעומת 2.9 מלפני חודשיים.
    האם מדובר בזיהום? דלקת? אשמח ואודה לתשובה מהירה כי התור לגסטרו הוא רק באמצע שבוע הבא ואני מאד מודאגת. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור תוצאות בדיקת דם.

הוספת תגובה

• בירור תוצאות בדיקת דם. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/10/2011

אם תפקודי הכבד תקינים בבדיקה הנוכחית -עברת מחלה ויראלית חולפת כנראה. שקיעת דם מוגברת וCRP שאינו משמעותי נטולי משמעות בהקשר הזה, כך שאין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור זמיר היקר,

רחל
    07/10/2011

תודה מכל הלב על התשובה המהירה ומרגיעה בעיקר.. :)

שנה טובה וגמר חתימה טובה והרבה בריאות תמיד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו