שלשולים תכןפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים תכןפים
    שלי
    07/10/2011

גילו לי בעית תחורים לאחר שפניתי לרופא ואמרתי שיש לייציאה דמית עם ריבוי שלשוים אך לאחר הקשירה היציאות התכופות ממשיכות רק בבוקר.ב200 יודעת למה היציאות רבות רק בבוקר בצורת שלשולים.9 עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה ויצאה תקינה. אינני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים תכןפים

הוספת תגובה

• שלשולים תכןפים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/10/2011

טחורים אינם אשמים בשלשול, כך שאם יש לך יציאות מרובות אין לתלות בהם האשם אלא אם כן אתה נוטלמשלשלים בשל הטחורים. יש לבצע בירור לשינוי ביציאות ביחוד אם גילך מעל 40 ולהתחיל באנמנזה מפורטת, תרבית צואה ובדיקות דם. במידה ואתה צעיר וההסתמנות של בוקר בלבד יתכן שמדובר במעי רגיש, אך אם אתה מבוגר יותר יש לשקול קולונוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים רבים

שלי
    11/10/2011

תקופה של חצי שנה אני משלשלת בשעות הבוקר לאחר ארוחת הבוקר כשלוש פעמים בהפרשי זמן של 20 דקות.עשיתי גסטרוסקופיה ב2009 יצאה תקינה.יש לי גם גזים מרובים ולפעמים צרבות.עם קורה שיום אחד אין לי יציאה אז אני מרגישה נפיחות בבטן. מה עלי לעשות והאם זו מחלה הניתנת לריפוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו