מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנה של קרוהןחייל11/10/2011
שלום , אני סובל משלשולים כבר כמה שנים, אני כרגע בצבא ועברתי כבר די הרבה בדיקות, האחרונות קולונוסקופיה +גסטרו עם ביוספיה שיצאו תקינות ופסא'ג מעי דק שהתשובה שנכתבה הייתה "התעבות קלה ואי סדירות קלה של הרירית במעי הדק הסופי, עם אבחנה מבדלת של מחלת CROHNS - מומלצת קורלציה קלינית"
עכשיו השאלה שלי, הרופא אמר לי שזו הבדיקה האחרונה שהוא צריך לבצע לפני שהוא יכול לשלול כל מחלה אחרת ולאבחן אותי עם "מעי רגיז" אבל עכשיו יצאה התוצאה הזאתי, והרופא בבסיס אמר שרוב הסיכויים שבכזה מצב הוא יאבחן אותי כבעל מחלת קרוהן בלי לשלוח לבדיקות נוספות, ואינני יודע עד כמה זה וודאי והאם יש איזה סיכוי שהוא ישלח אותי לבדיקות נוספות או יאבחן אותי כבעל קרוהן על סמך הבדיקה הזאת בלבד, רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת בהנחה וקולונסקופיה יצאה תקינה כי אני מודאג ומאסתי בלחכות חודש בין תור לתור בזמן שאני סובל משלשולים כל הזמן ולא יודע מה עוד האופציות שלי בכלל..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה של קרוהן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/10/2011זה תלוי אם הצליחו לבדוק מעי הדק הסופי בקולונוסקופיה . אם נבדק והכל תקין אז לא תומך בקרוהן.
הממצא בצילום קל.
אם יש ספק יתכן ויש מקום לבדיקה של mr enterography.
זאות בדיקת mri.
צריך להתייעץ עם הרופא גסטרו שמראה את כל הניתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)