מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמירב12/10/2011
לפני כשנה נשלחתי לבדיקת דם ואולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה בגלל שהיו לי כאבים בצד ימין של הבטן וגם כי סבלתי ממעי רגיש/רגיז. הכול היה תקין.
חודש שעבר הלכתי לעשות שוב אולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה בגלל שהכאבים לא נעלמו לחלוטין ושוב הכול היה תקין. רופא המשפחה טוען שזה מעי רגיז.
אני באמת סובלת כנראה ממעי רגיז כי יש ימים שאני אלך לשירותים ויהיה עצירות ואז יומיים לא אלך בכלל ופתאום אני אחרי כמה ימים הולכת לשירותים לפחות 3 פעמים ביום והצואה יוצאת רכה. אחרי "מתקפה" של לפחות 3 או 4 פעמים של ריצה לשירותים הכאבים נעלמים לכמה ימים ואחרי זה חוזרים. יש לציין שיש לי גם הרבה גיהוקים ואני גם קצת עצבנית בזמן האחרון. אבל בסך הכול הכללי אני מרגישה טוב ויש לי תיאבון. מה האבחנה שלך? גם בדיקת רופא של מישוש הבטן יצאה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2011לא עושים אבחנות דרך פורום אך נראה לי שמעי רגיז נשמע הכי סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)