בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות
    נדב
    14/10/2011

שלום אני חייל בן 20 כחודשיים אני סובל ממצב שבא בגלים אבל כול הזמן מציק של בחילות אחרי האוכל כאילו משהו עומד לי בגרון ולפעמים זה נגמר בהקאה קטנה היציאות שלי תקינות ואין לי כאבי בטן חדים הילקובטור פילורי יצא שלילי אולטרסאונד של בטן עליונה יצא תקין ובדיקות דם כלליות יצאו תקינות חוץ מAST מוגבר 105 אני משחק כדורגל ויש לומר שאני מגיע לדופק גבוה אז גם יש לי מצב של בחילה ויש לי הרבה מאוד גרפסים במהלך היום ואני שומע את הבטן עובדת לפעמים (רופא משפחה אמר כבד שמוני)
    רופאת גסטרו התייחסה אלי בזזלזול שולחה לסרולוגיה של הכבד-צליאק ותבחין נשיפה לקטאז אבל זה לא נראה לי קשור למצבי מה אתה חושב דוקטור?המצב מאוד מציק אני מוכן לתת עוד פרטים אני רק רוצה לדעת מה יש לי ומה אתה ממליץ על המשך טיפול איזה בדיקות לבצע(כי הבנתי שיש חומציות וקשי עיכול והרבה דברים)אבל למה המצב שלי דומה?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות

הוספת תגובה

• בחילות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/10/2011

קשה לעשות אבחנה דרך הפורום.
    יתכן מעי רגיז אך זה לא מסביר הast.
    יתכן ויש מקום לבצע גסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו