מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה דם בצואה וRafassal עזרה!אנונימי16/10/2011
שלום רב אני בן 17 ומאז תחילת חודש יולי יש לי דם בצואה.
הלכתי לכרורג והוא בדק עם צינור מצלמה את הרקטום של החלק התחתון והוא כיביכול
מצא שיש לי פרוקטיטס והמליץ על קולונסקופיה והמליץ לגשת לייעוץ אצל גסטרו
הלכתי לגסטרו והוא נתן לי כדורים בשם Rafassal 1G
והמליץ כמובן לעשות קולונסקופיה ואמר שניתן לעשות אצלו את הקולונסקופיה.
בנתיים הלכתי לרופא משפחה להפנייה לתרופה הנ"ל
ולקחתי עד היום רק פעמיים את הRafassal 1G
לאחר מכן נגשתי לרופא המשפחה האישי שלי ואמרתי לו שלקחתי Rafassal 1G
ושהגסטרו המליץ לקחת והרופא משפחה אמר שאני אפסיק את הטיפול עם הRafassal מפני שרק לאחר דגימה או קולונסקופיה יהיה ניתן לדעת בוודעות שיש צורך לקחת את זה. כי הRafassal זה טיפול לכל השנים ולוקחים את זה רק מתי יש מחלה קרון או קוליטיס.
אז בנתיים אני יושב על הגדר (ורק בעוד שבוע/שבועים אני עושה קולונוסקופיה).
אז לקחת את הRafassal או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה דם בצואה וRafassal עזרה! - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2011רפסל הינוטיפול שאין בו כמעט סיכון וחלקנו נותנים אותו בחשד רציני לדלקת כיבית של הרקטום אפילו לפני אבחנה היסטולוגית. עם זאת אם אין לך סבל אתה יכול לחכות להיסטולוגיה בניחותא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה אומר לקחת את הRafassal?
אנונימי16/10/2011מקווה לתשובה מהירה ותודה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)