מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בלתי פוסקותיעלי16/10/2011
שלום לכם,
אני בת 34, אם לילדה בת שנה וקצת (נולדה בקיסרי אם זה משנה) ובריאה לחלוטין (לא מעשנת, אוכלת בריא, עושה ספורט וכד).
לפני כחצי שנה התחילו אצלי בחילות, מאוד דומות לבחילות הריון, המלוות ברגישות לריחות וכד... הן באות והולכות (לאורך כל שעות היום, בניגוד להריון אלה לא רק בחילות בוקר)), מאוד מתישות.
כמובן שבדיקות הריון (בדיקת דם) זה הדבר הראשון שעשיתי- שליליות, וכל שאר בדיקות הדם המקיפות שנתנה לי הרופאה- תקינות. אין לי רגישות למזון כזה או אחר (אף פעם לא היתה) ולא שיניתי שום דבר בהרגלי התזונה שלי... בחודש האחרון הן התגברו מאוד ומרתקות אותי למיטה (כי אפילו לעמוד על הרגליים מעיק מבחינת בחילות). תרופות לצרבת לא עוזרות (וגם אין צרבת אבל לקחתי אולי זה יקל), גם בדיקת הליקובטר יצאה שלילית ותור לרופא גסטרו בקופת חולים כמו בקופת חולים- רק עוד כמה חודשים...
אשמח לדעת המומחים לנסות ולעזור בנושא... אני יודעת שנדרשת בדיקת רופא מומחה אבל עד שאגיע אליו- המניתן לעשות או ניתן לשער שזה?
הרבה תודה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בלתי פוסקות - תגובה
פרופ' דורון זמיר17/10/2011אם אין כאב ראש נלווים ו(יל"ד, גידולי מוח ואפילו מיגרנה)אני מניחשאין ואין תרופות להאשיםכמו גלולות או אחרות, קיימת אפשרותשל רקע נפשי כסיבה לבחילות-שכיחבנשים צעירות, מתח או חרדה וכיוב. במידה ואין רקע לכלהנ"ל ניתן לשקול גסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך פרופ'
יעלי17/10/2011אתה צודק, וכשהעלית זאת התברר ששכחתי לציין זאת אבל כאבי הראש מאוד התגברו לאחרונה, פעם סבלתי מהם יותר בשנים האחרונות (מאז הלידה לפני כשנה וקצת) הרבה פחות אבל עם הבחילות התעצמו משמעותית כאבי הראש...
האם עדיין לפנות למומחה גסטרו או למומחה אחר? אני ממש סובלת וזה משבית אותי מפעילות...
הרבה תודה לך,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך פרופ' - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/10/2011כדאית התרשמות נוירולוג תחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)