שאלה לגבי קולונוסקופיה עם פיקוסאלאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי קולונוסקופיה עם פיקוסאלאס
    בן 17
    17/10/2011

שלום, אני כבר תקופה גולש כאן ושואל שאלות לגבי דם בצואה וכו' ואתם ממש עוזרים לי.
    אז סוף סוף עושים לי קולונוסקופיה ואז אני מקווה מאוד שנדע מה מקור הדימום.

עכשיו אני הולך לעבור קולונוסקופיה עם פיקוסאלאקס אחה"צ...
    והייתי שמח אם הייתה עונה לי מה ההבדל בין לקולונוסקופיה עם מרוקן וקולונוסקופיה עם פיקוסאלאקס אחה"צ.

והאם ניתן לשתות כמה שעות לפני הבדיקה ביום הבדיקה, זא"ת ביום הבדיקה.. בנוסף לשתיית מים לשתות מרק בלי כלום ולשתות תה וגםלאכול ארטיק מתוק (שעשוי ממים כמובן).

והאם הסיבוכים בקולונסקופיה הם שכיחים? ועוד שאלה שאולי תשמע קצת מצחיקה... האם אנשים נרדמים בזמן הבדיקה או יש כאלה שנשארים ערים לכל אורך הבדיקה.

אני מודה לכם על העזרה, מקווה לתשובה מהירה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף משהו...

בן 17
    17/10/2011

פיקוסאלאקס הכוונה היא לPlcolax
    וגם הוא נתן לי Laxadin

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי קולונוסקופיה עם פיקוסאלאס - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    18/10/2011

את הדברים שציינת ניתן לשתות עד 4 שעות לפני הבדיקה. הסיכון נמוך מאד בבדיקה אבחנתית ויכול לכלול דיבוי נשימה בשל הסדציה, קרע של המעי-פרפורציה בסדר גודל של אחד לכמה אלפים, אך יותר מכך במקרה של כרחתת פוליפ. ניתן לישון בבדיקה כולה או אף להיות ער -תלוי בכמות הסדציה ובתגובה האינדיבידואלית. תוספת פרופול שאנו נותנים נדירות בשל הצורך במרדים יוצרת מעין מצב של הרדמה. 2 ההכנות די דומות בתוצאותיהן. מרוקן להערכתי מכינה מעט טוב יותר אך קשה יותר למטופל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו