מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי קולונוסקופיה עם פיקוסאלאסבן 1717/10/2011
שלום, אני כבר תקופה גולש כאן ושואל שאלות לגבי דם בצואה וכו' ואתם ממש עוזרים לי.
אז סוף סוף עושים לי קולונוסקופיה ואז אני מקווה מאוד שנדע מה מקור הדימום.
עכשיו אני הולך לעבור קולונוסקופיה עם פיקוסאלאקס אחה"צ...
והייתי שמח אם הייתה עונה לי מה ההבדל בין לקולונוסקופיה עם מרוקן וקולונוסקופיה עם פיקוסאלאקס אחה"צ.
והאם ניתן לשתות כמה שעות לפני הבדיקה ביום הבדיקה, זא"ת ביום הבדיקה.. בנוסף לשתיית מים לשתות מרק בלי כלום ולשתות תה וגםלאכול ארטיק מתוק (שעשוי ממים כמובן).
והאם הסיבוכים בקולונסקופיה הם שכיחים? ועוד שאלה שאולי תשמע קצת מצחיקה... האם אנשים נרדמים בזמן הבדיקה או יש כאלה שנשארים ערים לכל אורך הבדיקה.
אני מודה לכם על העזרה, מקווה לתשובה מהירה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להוסיף משהו...
בן 1717/10/2011פיקוסאלאקס הכוונה היא לPlcolax
וגם הוא נתן לי Laxadin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי קולונוסקופיה עם פיקוסאלאס - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/10/2011את הדברים שציינת ניתן לשתות עד 4 שעות לפני הבדיקה. הסיכון נמוך מאד בבדיקה אבחנתית ויכול לכלול דיבוי נשימה בשל הסדציה, קרע של המעי-פרפורציה בסדר גודל של אחד לכמה אלפים, אך יותר מכך במקרה של כרחתת פוליפ. ניתן לישון בבדיקה כולה או אף להיות ער -תלוי בכמות הסדציה ובתגובה האינדיבידואלית. תוספת פרופול שאנו נותנים נדירות בשל הצורך במרדים יוצרת מעין מצב של הרדמה. 2 ההכנות די דומות בתוצאותיהן. מרוקן להערכתי מכינה מעט טוב יותר אך קשה יותר למטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)