מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי הכנה לקולונוסקופיה אחה"צבן 1719/10/2011
שבוע הבא אני הולך לעשות קולונוסקופיה עם פיקוסאלאקס אחה"צ...
עכשיו אני אני צריך לקחת גם פיקוסאלאקס וגם לLaxadin...
הרופא משפחה נתן לי מרשם לLaxadin 5MG ורציתי לדעת אם זה בסדר
כי בעיקרון אני אנטי-תרופות אז רציתי לוודא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להוסיף עוד משהו
בן 1719/10/2011עושים לי את הקולונוסקופיה במרפאה פרטית בשם "גסטרו סנטר".
רציתי לדעת אם אתה מכיר את המרפאה הזאת...
תודה על עזרתך וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף עוד משהו - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/10/2011איני מכיר המרפאה וניתן להוסיף לקסדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון
בן 1722/10/2011לפי ההוראות אני צריך לקחת את הלקסעדין ב17:00 שלוש ימים ויומים לפני הבדיקה.
האם מותר לאכול כרגיל למרות נטילת הלקסעדין, אך לפי הדיאטה שרשומה עד לבדיקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משו... מצטער על הטרחה
בן 1722/10/2011כתוב בהוראות של הלקסעדין שאין לקחת אם יש דימום בפי הטבעת או כ"ריקון הגוף".
ומחלק התהליך הבדיקות הדם בצואה הייתי אצל כירורג ועשה בדיקה בכניסה של פי הטבעת ואמר שכנראה יש דלקת שגורמת לדמום- זה לא צריך להפריע על הלקיחה של הלקסעדין?
ושוב מצטער על הטרחה דוקטור אני חדש בעסק הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)