כאבי בטן ויציאות משונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ויציאות משונות
    דנה
    23/10/2011

לפני כמה חודשים התחילו לי כאבי בטן, המון גזים, וצואה עם ריר, שמשתנית כל הזמן
    פניתי לגסטרולוג, והוא שלח אותי לבדיקות דם, ואמר שהוא ממליץ לעשות בדיקת קולסקופיה, כי יש לי בקטריה והוא רוצה לדעת מאיפה זה מגיע
    ואז להתחיל עם אנטיביוטיקה (אני לא הסכמתי לעשות את הבדיקה, וביקשתי ממנו את האנטביוטיקה), ובסיום האנטביוטיקה להתחיל כדור שנקרא FLORASTORE
    ממש באותו היום שהתחלתי את האנטביוטיקה, הרגשתי מעולה, הגזים נעלמו, הבטן לא כאבה
    אכלתי כל מה שרציתי
    לפני כשבועיים הכאבים חזרו, אני מרגישה כמו דקירות ושכאילו הבטן מתהפכת ושאני צריכה לרוץ לשירותים, ואין לי כלום בסופו של דבר, (אין לי גזים), הכאבים בדרך כלל מתחילים מתחת לבית החזה באמצע...אין לי מושג מה זה אומר המיקום של זה...
    יכול להיות פתאם עצירות , ואז אחרי שעה להכנס ושתהיה לי קיבה רכה (לא שלשול)
    והיציאות משתנות כל הזמן פעם זה כמו חוטים, פעם זה עיגולים קיבה קשה,
    לא משנה מה אני אוכלת זה קורה...הכאבים בדרכ מתחילים אחרי האוכל, וכמו שזה בא בהפתעה, ככה זה גם נעלם
    הכאבים הם לא כל יום, זה יכול להיות יום שלם בלי שום כאב, וביום השני כן יתחילו לי הכאבים
    שנסיתי לקרוא באינטרט זה היה נראה שייש לי בעיות במעי הרגיז,
    בחודש האחרון הייתי ממש בסטרס..ככה שאני לא יודעת אם יש לזה קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ויציאות משונות

הוספת תגובה

• עוד משהו

דנה
    23/10/2011

שכחתי לציין שהכאבים נעלמים שאני הולכת לישון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן ויציאות משונות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/10/2011

אני מסכים שזו האבחנה הסבירה ביותר וכמעט היחידה.
    יש להמשיך המעקב אצל רופא גסטרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה עוד משהו אחד.

דנה
    24/10/2011

ד"ר המון תודה, רק רציתי לדעת עדיין לא הצלחתי לאבחין מתי הכאבים מתגברים ומתי אין לי בכלל, יש משהו שאני יכולה להמנע ממנו< או משהו להקל על שזה לא יחזור
    למשל אתמול לא היו לי כל היום כאבים בכלל, ואכלתי אוכל כמו כל הזמן...יש מאכלים מסיומים שמגברים את הכאב? תודה ושבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה עוד משהו אחד. - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/10/2011

המצב מאוד אינדיבידואלי ולא ניתן לתת המלצות גורפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו