מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק בקיבה והרבה אנטיביוטיקה ....מאי25/10/2011
לד"ר שלום רב.......
לפני כשנתיים וחצי התחיל לי חיידק הליקובקטר בקיבה אז הרמה הייתה גבוהה מעל הנורמה 38 הנורמה היא 0 ---3 לקחתי מספר פעמים טיפול משולש ואף אחד מהם לא עזר לי.
עשיתי שוב בדיקת נשיפה לפני כ3 ,4 חודשים ואני עדיין עם החיידק בקיבה למרות שפחות כואב לי הרמה הייתה 7.999 רופא גסטרולוג רשם לי מרשם מיוחד עם המון אנטיביוטיקות שונות מכיוון שלא עובר לי עם הטיפול המשולש שניתן לי מספר פעמים וישנו עדיין חיידק בקיבה השאלה לי היא האם גם שהחיידק ברמה נמוכה יחסית מבהתחלה וגם שכואב לי הרבה פחות אני צריכה לקחת רמות כאלה של אנטיביוטיקות אני אפרט את הכדורים שנתן לי הרופא לקחת
GAP TETRACYCLINE TEAV 250 29 250mg
2 כמוסות X4 פעמים ביום
METRONIDAZOLE 250 mg
2 כמוסות X3 פעמים ביום
TETRACTCLINE HYDROCHLORIDE CAPSOLES USP 250mg
2 כמוסות X4 פעמים ביום
OMPEPRADEX CPLETS 20mg
1 X2 פעמים ביום
אני גם עובדת מלא ואני לא יודעת איך אני יצליח לקחת את כל האנטיביוטיקה ולעבוד
מה היא המלצתך ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בקיבה והרבה אנטיביוטיקה .... - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/10/2011יש שאלה אם החיידק גורם לתלונות.
אם לא ואין סיפור משפחתי של גידולים בקיבה אז לא בהכרח צריך לתת טיפול.
לדעתי אם פעמיים לא הצליח אז יש לשקול להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)