ירידה לא מוסברת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה לא מוסברת במשקל
    גדעון
    26/10/2011

אני בן 36 ,בעקבות ירידה לא מוסברת במשקל וכאבים חזקים ברום הבטן,עברתי לפני חצי שנה קולנוסקופיה וגסטרוסקופיה,הקולו' תקין,בגסטרו סקופיה התברר שיש לי הרנייה בפתח הקיבה ושיש לי תסמונת בארט,לפני כשלושה חודשים עברתי בדיקות דם ושתן כלליות והיות תקינות מהם בדיקת בלוטת התריס.בנוסף עשיתי לפני חודש וחצי אולטראסאונד לבטן,כבד,כליות,טחול,לבלב ויצא תקין.אני סובל מפיסורה מזה כשנה וחצי ,לוקח משלשלים כגון נורמלקס,סופרלס ולקסדין קרוב לשנה,בהרבה מקרים נכנס פעמיים לשירותים ביום להתפנות.לקיחת המשלשלים היא מפחד לכאבי הפיסורה למרות שעברתי ניתוח לא מוצלח לפיסורה לפני כעשרה חודשים.אני ממשיך לרדת במשקל ובסך הכל בתוך שנה ירדתי 10 קילו ובחודשיים האחרונים 3 קילו למרות תאבון טוב והרגשת רעב שמלווה אותי בהרבה מקרים. קראתי על תסמונת בארט שהיא גורמת לירידה במשקל. שאלתי היא האם הירידה במשקל קשורה רק לתסמונת או שלכך שאני לוקח משלשלים גם גורמת לירידה במשקל. הרבה אנשים מעירים לי על הירידה במשקל וזה ניכר היטב עליי. האם ישנן בדיקות נוספות שאני אמור לעבור,האם אני אמור להתייעץ שוב עם גסטרואונטרלוג?אני מאוד מודאג מהמצב והירידה המתמדת והלא נפסקת במשקל. אשמח לקבל את תשובתכם ומקווה שעשיתי סקירה מקיפה כדי שתוכלו לקבל תמונה ברורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה לא מוסברת במשקל

הוספת תגובה

• ירידה לא מוסברת במשקל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    26/10/2011

לא ניתן לקבוע אבחנה בפורום.
    יתכן מעי רגיז אבל צריך לשוחח על זה עם הרופא גסטרו המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו