מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטר חיוביאברם27/10/2011
שלום ד"ר
אני סובל מדלקות גרון חוזרות,אך בשנה האחרונה זה גבר- כ- 7 פעמים בשנה האחרונה.
רופאת המשפחה שלי הציעה לי לעשות תבחין נשיפה לבדיקת הליקובטר ואמרה שיתכן וזה מה שגורם לי לדלקות (חומצות שעולות מהקיבה-רפלוקס) בשנה האחרונה יש לי באמת יתר ליחה בגרון מסיבה כלשהי. בכל אופן והתוצאה יצאה חיובית (מדד- 30). היא נתנה לי המון אנטיביוטיקה ואני קצת חושש לקחת כ"כ הרבה ורציתי לדעת אם יש טעם או שבאמת היה מוגזם. מה גם ששום רופא אאג לא הציע לי לעשות את הבדיקה הזאת והתפליתי למה היא הציעה- היא טענה שזה מחקר חדש שרפלוקס גורם לדלקות גרון.
האנטיב שקיבלתי: מוקסיפן 500 מ"ג ארבע פיעמים ביום. וגם KARIN 250 מ"ג ארבע פעמים ביום וגם אמפרדקס.
כמו-כן היא נתנה לי הפניה לגסטרולוג בהמלצה לביצוע גסטרוסקופיה.
אשמח לשמוע חוות דעתך המפורטת לגבי הטיפול שקיבלתי.
תודה מראש
אברם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר חיובי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/10/2011אנני מכיר עבודה על קשר בין דלקת בגרון לבין hp.
יתכן שרפלוקס של חומצה יכול לגרום לדקלת בגרון אך זה לא קשור לחיידק.
מציע חוות דעת נוספת לפני נטילת כל הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אנטי ?
אברם29/10/2011תודה על התגובה.
לגבי הטיפול האנטיביוטי שקיבלתי -ובלי קשר לדלקת גרון- האם בתוצאה של ההליקובקטר שיצאה (30) כן להתחיל טיפול אנטיב או לא?
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אנטי ? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק29/10/2011ההחלטה לטיפול לא קשור למספר בתשובה של בדיקת נשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)