הליקובקטר חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר חיובי
    אברם
    27/10/2011

שלום ד"ר

אני סובל מדלקות גרון חוזרות,אך בשנה האחרונה זה גבר- כ- 7 פעמים בשנה האחרונה.
    רופאת המשפחה שלי הציעה לי לעשות תבחין נשיפה לבדיקת הליקובטר ואמרה שיתכן וזה מה שגורם לי לדלקות (חומצות שעולות מהקיבה-רפלוקס) בשנה האחרונה יש לי באמת יתר ליחה בגרון מסיבה כלשהי. בכל אופן והתוצאה יצאה חיובית (מדד- 30). היא נתנה לי המון אנטיביוטיקה ואני קצת חושש לקחת כ"כ הרבה ורציתי לדעת אם יש טעם או שבאמת היה מוגזם. מה גם ששום רופא אאג לא הציע לי לעשות את הבדיקה הזאת והתפליתי למה היא הציעה- היא טענה שזה מחקר חדש שרפלוקס גורם לדלקות גרון.
    האנטיב שקיבלתי: מוקסיפן 500 מ"ג ארבע פיעמים ביום. וגם KARIN 250 מ"ג ארבע פעמים ביום וגם אמפרדקס.
    כמו-כן היא נתנה לי הפניה לגסטרולוג בהמלצה לביצוע גסטרוסקופיה.
    אשמח לשמוע חוות דעתך המפורטת לגבי הטיפול שקיבלתי.
    תודה מראש
    אברם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר חיובי

הוספת תגובה

• הליקובקטר חיובי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/10/2011

אנני מכיר עבודה על קשר בין דלקת בגרון לבין hp.
    יתכן שרפלוקס של חומצה יכול לגרום לדקלת בגרון אך זה לא קשור לחיידק.
    מציע חוות דעת נוספת לפני נטילת כל הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אנטי ?

אברם
    29/10/2011

תודה על התגובה.
    לגבי הטיפול האנטיביוטי שקיבלתי -ובלי קשר לדלקת גרון- האם בתוצאה של ההליקובקטר שיצאה (30) כן להתחיל טיפול אנטיב או לא?

תודה

אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אנטי ? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    29/10/2011

ההחלטה לטיפול לא קשור למספר בתשובה של בדיקת נשיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו