מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש...נדב31/10/2011
אני בן 20 ספורטאי (אם השאלה היא לא פה אנא הפנה אותי לפורום הנכון)אני משחק כדורגל ובמשך 3 השנים האחרונות השתמשתי בכמות נדיבה של כדורי ארקוקסיה ומשחות בן-גיי וולטרן לאחרונה עברתי בדיקות דם כלליות שתיפקודי הכבד יצאו מעט גבוהים גם בגלל שסבלתי מהקאות האולטרסאונד יצא תקין ובדיקת גסטרוסקופיה העלתה דלקת קלה ברירית הקיבה נכון להיות אני משתמש גם במדבקות פרסקינדול ג'יל השאלה שלי היא כזאת האם עלי לחשוש מתגובה של הגוף עוד מספר שנים או שעלי לעבור ספירת דם ותפקודי כבד ואם הם יעברו תקינים אז אני יכול להירגע??מה הדוקטור ממליץ כי אני מעט חושש?
והאם יש דרך להוציא את כול החומרים האלה מהגוף????(אולי אם החומר סיליצאה ג'יל שמכיל צורן?ואם לא אז מה כן?)
אני חותר לניקוי הגוף עכשיו בשביל שקט בעתיד?או שהגוף ינקה את זה לבד?איך אני יכול לעזור לו?
נא השב לי על כול השאלות
תודה רבה מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש... - תגובה
פרופ' דורון זמיר01/11/2011ככלל המנע מתרופות מיותרות, כל קשקושי ניקוי הגוף עם חוקנים או תרופות הינם אוויליים, הפסק לצרוך תרופות מיותרות. ארקוקסיה יכולה לעשות הפרעה בתפקודי כבד, אך נזק לטווח ארוך משימוש כרוני אינו שכיח, אם כי מינון מוגזם ולעיתים אפילו רגיל של תרופה כזו יכול לגרום לאי ספיקת כליות ולעיתים נדירות אפילו של כבד (זוכר את סיפור הנורופן, תרופה בעיתית אחרת מנוגדי הדלקת כמו מסוליד הצטיינה בכך) ככלל אם כעת תפקודי כבד תקינים אין כמעט חשש לטווח ארוך אם תמנע בעתיד מתרופות אלה. מומלץ להגיע לגסטרואנטרולוג להתרשמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)