וירוס הקאות ושלשולים חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס הקאות ושלשולים חוזר
    פאן
    09/11/2011

שלום רב!
    סליחה מראש על האורך......
    בת 25, בריאה בדר"כ חוץ מזה שוירוס של בחילות ושלשולים תוקף אותי כל הזמן, התחושה פשוט נוראית!!! נראה שמדובר בוירוס מכיוון שמלווה גם בחום, זה יכול לתקוף אותי אפילו פעמיים בשבוע, באחד מהפעמים לפני כחודשיים איפילו אושפזתי בבית חולים בעקבות סיבוך שהוביל לעצירת שתן, עברתי בירור מעמיק אצל רופא גסטרו בקופת חולים שכלל גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, בדיקות דם, שתן, צואה לפרזיטים ואולטרסאונד בטן וכל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין! זה נמשך ככה כבר למעלה משנה ( אחרי שילדתי את ביתי - ייתכן ויש קשר ללידה?)
    זה לא קורה אחרי משהו מסויים שאני אוכלת, אני לא אוכל בכלל אוכלת אוכל מטוגן, חריף, שומני ואפילו לא אוכלת מחוץ לבית מחשש שהאוכל לא טרי וכו'...
    במשך התקופה הזו ירדתי כ 15 ק"ג, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל הזמן הוירוס הנוראי הזה תוקף אותי שוב ושוב? האם יש משהו חלש בגוף שלי? אני נורא מתוסכלת בבקשה עיזרו לי!!!
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וירוס הקאות ושלשולים חוזר - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    09/11/2011

אני לא בטוח שמדובר על וירוס. הירידה במשקל ועצירות שתן וחום מרמזים על מחלה כלשהיא.
    יתכן משהו נדיר כגון porphyria . צריך להמשיך בבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו