מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעדן17/11/2011
שלום, אני בת 32, זה כבר 4 ימים שאני סובלת מכאבי בטן תחתונה חזקים, הכאבים הם הכי חזקים בבוקר שאני קמה משינה, הכאבים הם גם אלה שמעירים אותי.
הבטן נפוחה, מלאה בגזים, הצואה רכה מאוד עד טיפות צואה, ומלווה בעצירות, ובניגוב יש מעט דם על הנייר. חוץ מזה אני מרגישה גם לעיתים לחץ בבטן עליונה, בחילות, חולשה כללית, עייפות, עיניים שורפות, וכאבי שרירים, ונזלת מדיי פעם. קבעתי תור לרופא אך התור בעוד יותר משבוע ימים, מה עליי לעשות עד אז. יש לי אנטיביוטיקה מוקסיפין האם כדאי לקחת.והכי חשוב מה זה יכול להיות, האם יש סיבה לדאגה באשר לבעיות מעיים. אני סובלת מהרניה מפשעתית שבכל בעיית מעיים זה כואב לי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' דורון זמיר17/11/2011אם אין חום איני רואה בתלונות כאלה זה 4 ימים סיבה לדאגה הן יכולות להיות בשל דלקת זיהומית שגרתית של המעי (ואז הן חולפות עם וללא אנטיביוטיקה), גם זיהום בשתן (צריבה ותכיפות במתן שתן) וזיהום של דרכי המין (הפרשה מהנרתיק) ואפילו מחלה וירלית רגילה (שתסביר את שורת התלונות הכלליות)יכולים לתת גם הסתמנות כזו. חשובה בדיקה באם התלונות ממשיכות וניתן לשלוח תרבית צואה. מעט דם בניגוב בסיטואציה כזו יכול גם לנבוע מריבוי יציאות וניגובים, ברם צריך לשקול המשך בירור כמו סיגמואידוסקופיה או קולונוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

