GGTALT מי מפנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• GGTALT מי מפנה?
    דורית
    30/11/2011

בוקר טוב,
    אני צריכה לעבור ניתוח בריאטרי וקופת החולים (מכבי) דורשת בדיקת דם GGTALT מי מפנה אותי לבדיקה זו? האם אני צריכה גם הפניה מרופאת המשפחה לרופא מומחה.

תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    GGTALT מי מפנה?

הוספת תגובה

• GGTALT מי מפנה? - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    30/11/2011

רופא המשפחה יכול לבקש בדיקות אלה. בד"כ מבקשים גם צילום וק"ת ועדיף גסטרוסקופיה לפני הניתוח, עדיף דרך גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' זמיר

דורית
    30/11/2011

פרופ' זמיר שלום,
    ראשית תודה על התשובה, בקופת חולים מכבי דורשים את הבדיקה הנ"ל לקראת ניתוח שרוול, רופאת המשפחה לא רשאית לבקש בדיקה כזו דרך מכבי, על כן אני ייאלץ דרך הפנייה של רופא משפחה ללכת לגסטרולוג והוא ייתן לי הפניה לביצוע בדיקת דם זו.
    השאלה שלי היא אם עשיתי ALT GPT ויצא לי 33 האם יחייבו אותי לעשות בדיקת GGTALT על מנת לקבל טופס 17 מקופת חולים מכבי?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' זמיר - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/12/2011

תלוי במנתח, אגב קרוב לוודאי שבשל עודף משקל יש לך כבד שומני ועליית אנזימים מינמלית צפוייה (אגב בחלק מהמעבדות זה ערך תקין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו