יציאות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות מוזרות
    דנה35
    01/12/2011

בכמה ימים האחרונים, כשאני עושה את הצרכים, הצבע של זה יחסית בהיר (בדר"כ חום כהה), וזה יוצא עם המון חתיכות בערך 6, שכל אחד בגודל בערך של אצבע..וזה נראה כמו קיבה רכה, אבל לא שילשול...האם זה גם נחשב לשלישולים?? וזה כמעט כבר שבוע ויש לי את בבוקר ולפעמיים גם בערב.
    ובהתחלה חשבתי שזה מאוכל מסוים, אבל מסתבר שלא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות מוזרות

הוספת תגובה

• יציאות מוזרות - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/12/2011

שלשול-הינו צואה מימית/רכה מאד נוזלית סיפורך יכוללהגרםמשינוי תזונה, שלח בכ"ז תרבית צואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות מוזרות

מיקי
    07/10/2012

מזה כחודש היציאות שלי מוזרות, הן יוצאות כעיגולים עיגולים כמו של עיזים אבל בעלי צבע רגיל ועיגולים יותר גדולים מאשר לעיזים. בכל יציאה לפחות 15 עיגולים כמו כדורי פינק פונק קטנים, ובנוסף לכך הבטן שלי נפוחה יותר מאשר היתה בדרך כלל. האם יש הסבר לתופעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות מוזרות - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    09/10/2012

הסיפור יכול להיות שפיר וקשור בתזונה אם אין ירידה במשקל או אנמיה או דם סמוי חיובי כדאי להבדק ע"י גסטרואנטרולוג בלבד. במידה ואתה בן 40 ומעלה, אויש את אחד הדברים שציינתי או סיפור משפחתי כדאי לשקול לחיוב קולונוסקופיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו