ועוד דבר..עוד בדיקה שעשיתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד דבר..עוד בדיקה שעשיתי
    דנה35
    02/12/2011

בדיקת נשיפה...אלו התוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד דבר..עוד בדיקה שעשיתי - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/12/2011

בבדיקת נשיפה עדות לSMALL INTESTINE BACTERIAL OVERGROWTH ריבוי פתולוגי של חידקים במעי הדק-מצריך קורס אנטיביוטי קצר-לכי לגסטרואנטרולוג המטפל לשם כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

דנה35
    04/12/2011

האם בעקבות זאת אני חייבת לעשות בדיקת קולסקופיה? אני מפחדת מהבדיקה הזו...
    לקחתי כבר אנטביוקטיה rifaximin ועוד סוג נוסף של אנטיביוקיה , הרגשתי טוב למשך חודש, ואז הסימפוטמים חזרו של בועות בבטן, ויציאות קשות,ורכות...האנטביוטקה הזו מאוד יקרה...אני לא חיה בישראל
    מה היית ממליץ לי לעשות, הרופא שלי טוען שאני חייבת את הבדיקה של המצלמה מ-2 הכיונים.
    כרגע אני נמנעת מכל הפחמימות (קמח לבן, תפ"וא,אורז לבן) וסוכרים (כמה שאפשר)
    ועברתי לחיטה מלאה, אני מרגישה הרבה שיפור..אבל עדיין יש לי את הסיפוטמיטים הרבה יותר טוב...אבל עדיין יש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

דנה35
    05/12/2011

??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    06/12/2011

שינוי ביציאות מצדיק בד"כ קולונוסקופיה מעל גיל 40-50 אם כי לך יש תירוץ לכך . ניתןלתת גם אנטיב. אחרת כמו פלגיל או טטראציקלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר זמיר

דנה35
    08/12/2011

קודם כל תודה על הסבלנות, והתשובות
    ב-3 ימים האחרונים הורדתי את כל המוצרים על הגלוטן, ופשוט לא יאומן הדבר שהנפיחות, והכאבי בטן, והרעשים בבטן נעלמו!!!! (אני רוצה להאמין שזה לא יחזור)
    וגם היציאות התחילו להיראות הרבה יותר טוב, פעם ביום ונראה כמעט תקין
    אני בת 35, כל חיי אכלתי פחממות, והייתי חיה על לחם ופיתות, קצת הזוי....
    כי לרגע לא חשבתי שייש לי את הצילאק (סה"כ היה לי גזים בבטן-ויצאות משונות)
    דבר האחרון האם יש קשר בין הריבוי חיידקים,לבין הצלאק,לבין נשירת שיער?
    תודה תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר זמיר - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    08/12/2011

נשירת שיער יכולה להיות בשל חסרים מצליאק (חסר ברזללמשל) . יתכן ריבוי חידקים בצליאק, שכיח יותר וזה יכוללגרום לסימפטומים גם עם דיאטהנטולת גלוטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו