כאבים בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין
    נטלי
    04/12/2011

שלום,
    כ-4 שנים אני סובלת מכאבים מצד ימין באיזור הצלעות (למעט תקופת ההריון),
    מתעוררת לקראת בוקר ומרגישה את הכאב. זה גורם לי להריץ מחשבות רעות בראש, למרות שעכשיו כבר השלמתי עם זה. יש תקופות שזה מחמיר, ויש תקופות רגועות יותר.
    בנוסף, יש גזים ולרוב גם נפיחות.
    אני לקוחת קרבוסילן בבוקר.
    בדיקות אולטרסאונד היו תקינות.
    קראתי הסבר על קנדידה, אני חושבת שזה די מתאים למה שקורה אצלי בתקופות הפחות טובות.
    בבדיקה אחרונה תיפקוד כבר היו קצת לא בנורמה, אני צריכה לחזור על הבדיקה.
    מה עוד? היה לי הליקובקטר, שנרפא. המשקל שלי הוא כ-76 קילו, גובה 1.65.
    לגבי התזונה - אני די משתדלת להקפיד, אך בבוקר חוטא במתוק, אוכלת במרווחי זמן שונים (לפעמים קצרים, ולפעמים ארוכים). הבנתי שבוטנים לא עושים לי טוב.
    יש אפשרות שהכאבים מצד ימין קשורים לוירוסים, פטרייה, או הורמונים, וכנראה גם תזונה? בשל העובדה שיש תקופות יותר טובות ופחות טובות..
    אודה לעצתך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד ימין

הוספת תגובה

• כאבים בצד ימין - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/12/2011

הצעתי לך רדי מנושא הקנזיזה שרובו ככולו גובל בשרלטנות ההפרעה בתפקודי כבד -כנראה כבד שומני אך חש לשלול סיבות אחרות הכאב יכול לנבוע מגזים ומשכו וקלותו די שוללים בעיה רפואית קשה, אם את סובלת מריבוי גזים כדאי לנסות פנקריאופלט או אנצפלמד וכדאית התרשמות קלינית במרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו