מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייעמיר06/12/2011
שלום
אני כשנתיים חצי סבלתי מתפקודי כבד גבוהים מאוד הם לא היו בגדר הנורמה בתקופה זו הפעם האחרונה שעשיתי בדיקות היו לפני כחודשיים היום עשיתי בדיקות ותפקודי הכבד בנורמה התייעצתי עם חבר שיש לו אותה בעייה והוא טען שהוא היה אצל הרופא שלו ממחה לכבד שטען שיש נזק יותר כבד לכבד אז התפקודי כבד יכולים לרדת לנורמה ואפילו פחות מהנורמה יש לציין שיש לי NASH ויש לי כאבים ולחצים באזור הכבד גם כרגע.
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/12/2011סטיאטוהפטיטיס לא עושה בד"כ כאב בכבד, בד"כ חומרת הפגיעה קשורה לרמת האנזימים אך אין זה מדד אמין ולכן אנו עושים ביופסיות בסטיטאטוהפטיטיס קשה לפי US . אגב תתכן שחמת עם תפקודי כבד תקינים. התיאור של חברך התנרמלות אנזימים דווקא בהחמרה אינו שכיח ויתכן בדלקת כבד חריפה פולמיננטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך לשאלתי
עמיר07/12/2011תודה על התשובה
ביצעו לי ביופסייה לפני כשנתיים ונאמר לי שיש לי NASH ולפי הUS האחרון הרופא מסרב לעשות לי שוב פעם ביופסייה. ובאזור הכבד לא כאב חד אלא כאב עמום ומרגיש שממש צורב לי האיזור הפנימי מה עוד אוכל לעשות כי אני חושש שפתאום ירדו תפקודי הכבד לנורמה לאחר ששנתיים וחצי הם היו גבוהים מאוד.
תודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך לשאלתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/12/2011ירידת ההפרעה סימןלשיפור-כנראה ירדת במשקל, NASH CS,F KT FUTC
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמיר10/12/2011היי
שזאת בדיוק הבעייה לא ירדתי במשקל אפילו במקצת עליתי ואני מרגיש כאב עמום וצריבות באזור הכבד וגם לא הבנתי מה רשמתי לי את כל המילים באנגלית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה בבקשה.
עמיר11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך לשאלתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר12/12/2011אם תפקודי הכבד תקינים זה סימן טוב . בד"כ קורה דוקא לאחר ירידה במשקל, אם אינך רגוע עדיין, אתה מוזמן למרפאתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
עמיר13/12/2011היי
איך אפשר לפנות אליך דרך קופח מכבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)