מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס cשיר09/12/2011
שלום,
אני בת 32 ולפני 3.5 שנים גילו בבדיקות שגרתיות בהריון שיש לי הפטייס c. כהראה הדבקה כשנולדתי פג וקבלתי מנת דם.
ביופסיה- ציון 0 יולי 09. פיברוסקאן- F0 מרץ 2010 פיברוטסט- F-0.23 A- 0.22 מרץ 2010.
היום עשיתי פיברוסקאן והתוצאות: F-0.27 ( A1-A2=) A- 0.45
לציין גנוטיפ 1a . אולטסאונד ותפקודי כבד תקינים ואני מרגישה מצוין
פיברוסקאן בשבוע הבא
מה המשמעות של תוצאות הפיברוסקאן? האם אצטרך טיפול?האם כדאי לחכות עוד עם הטיפול? אני חודשיים וחצי אחרי לידה האם משפיע על התוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס c- תיקון
שיר10/12/2011הכוונה היתה שהיום עשיתי פיברוטסט
פיברוסקאן בשבוע הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס c- המשך
שיר11/12/2011היום 11.12 בדיקת פיברוסקאן F0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס c- המשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/12/2011לאחר 30 שנה אין לך מחלה משמעותית בכבד ולדעתי אין צורך לטיפול ואין צורך להמשך בדיקות פיברוסקן ופיברוטסט.
המחלה לא פעילה ואם לא גרמה למחלה קשה לאחר 30 שנה לא תגרום בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס c- המשך
שיר12/12/2011מצד שני הרי אין כל הוכחה שנדבקתי לאחר לידתי- לא שאני יכולה לחשוב על אופציה אחרת
הרי הסיכוי מאוד נמוך שיעבור בטיפולי שיניים וביחסי מין אבל עדיין קיים.
האם להניח ולא לעשות יותר בדיקות?
אשמח להגיע למרפאתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס c- המשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/12/2011אנו לא יודעים באף מקרה מתי החולה קיבל הזיהום אך רק לפי סבירות.
גם כאשר מקבלים המחלה בגיל צעיר התוצאות טובות לרוב.
אני מציע רק לבדוק אנזימי הכבד פעם לשנה ובעוד שנתיים בערך להחזור על הפיברוטסט- כדי לבדוק התקדמות של המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)