וידאו קפסולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וידאו קפסולה
    איילת
    14/12/2011

אני בת 22 ועשיתי בדיקת קפסולה של המעי עקב אנמיה לא מוסברת. וקיבלתי תשובה שאיני מבינה, אשמח אם תסבירו לי אותה, והאם משהו מדאיג, ודבר נוסף -האם זה מסביר את האנמיה וזו התשובה שלי: patient data:build:Normal,gastric passage time:1h 27m, small bowel passage time: 2h 12m procedure info & findigs the capsule moved down to the colon. small bowel preparation was intermediate. with content and fluid occasionally obstructing the luminal view. a small aphtha was noted at the proximal small bowel and a few more small aphthous ulcers were noted in the terminal ileum. large bowel preparation was poor. SUMMARY & recommendations a small aphtha was noted at the proximal small bowel and a few more small aphthous ulcers were noted in the terminal ileum. colonoscopy with deep intubation of the terminal ileum and biopsies is recommended משהו מדאיג?? אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וידאו קפסולה

הוספת תגובה

• וידאו קפסולה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    14/12/2011

מראה חשוד למחלת קרוהן- אני מניח שהרופא יתן לך טיפול.
    לא קשה אבל וניתן לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו