מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטוריעל18/12/2011
שלום רב,
בת 40 , מתחילה שבוע הבא ניסיון רביעי לטיפול בהליקובקטור לאחר כשלון של שלושה אחרים ( עברתי אנדוסקופיה מהפה, ובדיקת רגישות לחיידק) ...מיזה שבועיים כאבים מטורפים ברום הבטן, מעין תחושה של כאב, לחץ , בחילה, וחוסר נעימות שמלווה אותי כל היום ונרגעת בשינה בלבד.
האם ייתכן שפיתחתי כבר אולקוס, האם להתחיל את הטיפול למרות הכאבים המלווים אותי כל היום? מה יכול להצביע לחץ כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטור - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/12/2011לא ברור לי מה היה בגסטרוסקופיה ומתי נעשתה, בהנחה שהיתהלא מזמן והיתה תקינה או לא משמעותית , יתכן שיש לך למרות החידק העמיד NUD ולכן אין תועלת בטיפול. ברם ניתן בהחלט לתת קורס מרובע עם ביסמוט (קלבטן) פלגיל, מוקסיפן ו PPI , במידה ועדיין לא קבלת אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הליקובקטור
יעל18/12/2011המשך..ראשית תודה על התגובה המהירה.
הקולונוסקופיה בוצעה לפני כשמונה חודשים והיתה תקינה למעט ממצא של החיידק ולמה רגיש. התחלתי טיפול שהופסק לי לאחר חמישה ימים בגלל תופעת לוואי של אחת האינטיביוטיקות ( איני זוכרת את שמה רק שהיא אינה בסל הבריאות וגרמה לי לכאבי רגליים מטורפים באזור הגידים)
מחר אני אמורה להתחיל טיפול ( לא טיפלתי בנושא החל מחודש מאי) של שני קארין, שני פלג'יל, 2 אומפרדקס 40 בשילוב של מיץ חמוציות ואסידופולס כמובן.
השאלה האם כאבי אלו יכולים להראות שפיתחתי כבר אולקוס? ( יש לציין שאני במתח רב בתקופה האחרונה ..) ובמידה וכן האם הטיפול שאני אמורה לקחת יכול לעזור גם למקרה זה?
שאלה נוספת ואולי לא קשורה..האם לחץ של חזייה על אזור זה יכול להחמיר את הכאב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הליקובקטור - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/12/2011גם כיב ירפא מטיפול משולש מוצלח, לחץ מקומי מעל איזור רגיש יכול להגביר הרגישות, אך כמובן לא לגרום לכיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר!
יעל18/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)