הליקובקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטור
    יעל
    18/12/2011

שלום רב,
    בת 40 , מתחילה שבוע הבא ניסיון רביעי לטיפול בהליקובקטור לאחר כשלון של שלושה אחרים ( עברתי אנדוסקופיה מהפה, ובדיקת רגישות לחיידק) ...מיזה שבועיים כאבים מטורפים ברום הבטן, מעין תחושה של כאב, לחץ , בחילה, וחוסר נעימות שמלווה אותי כל היום ונרגעת בשינה בלבד.
    האם ייתכן שפיתחתי כבר אולקוס, האם להתחיל את הטיפול למרות הכאבים המלווים אותי כל היום? מה יכול להצביע לחץ כזה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטור

הוספת תגובה

• הליקובקטור - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    18/12/2011

לא ברור לי מה היה בגסטרוסקופיה ומתי נעשתה, בהנחה שהיתהלא מזמן והיתה תקינה או לא משמעותית , יתכן שיש לך למרות החידק העמיד NUD ולכן אין תועלת בטיפול. ברם ניתן בהחלט לתת קורס מרובע עם ביסמוט (קלבטן) פלגיל, מוקסיפן ו PPI , במידה ועדיין לא קבלת אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הליקובקטור

יעל
    18/12/2011

המשך..ראשית תודה על התגובה המהירה.
    הקולונוסקופיה בוצעה לפני כשמונה חודשים והיתה תקינה למעט ממצא של החיידק ולמה רגיש. התחלתי טיפול שהופסק לי לאחר חמישה ימים בגלל תופעת לוואי של אחת האינטיביוטיקות ( איני זוכרת את שמה רק שהיא אינה בסל הבריאות וגרמה לי לכאבי רגליים מטורפים באזור הגידים)
    מחר אני אמורה להתחיל טיפול ( לא טיפלתי בנושא החל מחודש מאי) של שני קארין, שני פלג'יל, 2 אומפרדקס 40 בשילוב של מיץ חמוציות ואסידופולס כמובן.

השאלה האם כאבי אלו יכולים להראות שפיתחתי כבר אולקוס? ( יש לציין שאני במתח רב בתקופה האחרונה ..) ובמידה וכן האם הטיפול שאני אמורה לקחת יכול לעזור גם למקרה זה?
    שאלה נוספת ואולי לא קשורה..האם לחץ של חזייה על אזור זה יכול להחמיר את הכאב?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הליקובקטור - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    18/12/2011

גם כיב ירפא מטיפול משולש מוצלח, לחץ מקומי מעל איזור רגיש יכול להגביר הרגישות, אך כמובן לא לגרום לכיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר!

יעל
    18/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו